Rengøring

Dansk rengøring fra danske medarbejdere. Grønskov Service får dit hjem, kontor og arbejdsplads til at være helt rent


  Grundig og professionel rengøring

  Grønskov Service tilbyder alle former for rengøring. Vi har mange års erfaring med professionel rengøring og har altid dig som kunde i højsædet. Vi udfører både kontor- og erhvervsrengøring samt privatrengøring på din adresse. Dertil kan vi hjælpe med vinduespolering, haveservice og bilpleje.

  Mangler du rengøring på fællesarealerne på kontoret, eller er der behov for en hovedrengøring i boligen, kan vi hjælpe med det. Vi udfører alt inden for rengøringsservice.

  Holder du f.eks. til i Roskilde, Rødovre eller Kirke Hyllinge, og drømmer du om et skinnende hjem eller kontor? Tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere. Du kan fange os på telefon 21 62 21 46 eller skrive til os via vores kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Du kan læse meget mere om vores service og kvalitetssikring herunder.

  Rengøring på dine præmisser

  Om du skal have udført rengøring i Albertslund, Ballerup eller Valby, er ikke vigtigt.

  Vi kommer gerne ud til dig, uanset om det er på arbejdspladsen eller i det private hjem. Vores tilgang til jobbet er altid den samme, uanset hvor vi er, eller hvor ofte vi kommer på adressen.

  Vi lytter altid til dine behov og kan skræddersy den rengøring, du ønsker. Det betyder også, at vi kan komme tilbage efter fast aftale.

  Vi kan både foretage rengøring i stue, på badeværelse, i køkken og i alle andre rum. Du bestemmer, hvor vi skal gå til værks. Og hvor ofte, vi skal komme forbi.

  Du får tilfredshedsgaranti, når vi gør rent for dig

  Professionelt arbejde i høj kvalitet er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti på vores rengøringsarbejde. Er du ikke tilfreds, kommer vi tilbage og udfører arbejdet til perfektion – gratis naturligvis.

  For at sikre at du får den rette service og får udført et korrekt stykke arbejde, bruger vi mange ressourcer på kommunikation og kontrol af arbejdet.

  Vi benytter desuden kun dansk arbejdskraft.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Professionel rengøringsservice med respekt for dig og dine ting

  Uanset om du ønsker vores hjælp til kontorrengøring, erhvervsrengøring eller rengøring i det private, tager vi altid hensyn til dig og dine behov.

  Skal vi gøre rent i arbejdstiden, tager vi højde for dig og dine medarbejdere og sørger for, at I får arbejdsro. Ligeledes passer vi selvfølgelig altid på dine ting, uanset hvor vi gør rent. Vi gør alt for at leve op til den tillid, du viser os.

  Vi forstår til fulde, at rengøring ikke er det vigtigste i dit liv, og at du hellere vil prioritere familie, arbejde, venner eller fritidsinteresser. Lad os klare rengøringen, så du kan fokusere på det, der giver dig værdi.

  Miljøvenlig rengøring udført af fagfolk

  Du skal have den bedste rengøringsoplevelse udført af dygtige, passionerede fagfolk.

  Derfor kommer vi altid med et smil på læben, og vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler, som er skånsomme over for både klima og dit inventar.

  I løbet af årene har vi samlet stor erfaring, som vi kan trække på, når vi gør rent for dig. Alle vores medarbejdere er passionerede omkring, at du skal have den bedste oplevelse.

  Med dig i centrum får du rådgivning og vejledning om rengøring

  Grønskov Service har et stort fokus på korrekt kundehåndtering. Din tilfredshed er simpelthen afgørende for os.

  Derfor udfører vi ikke kun et professionelt stykke arbejde, når vi gør rent, men vi står også til rådighed, hvis du mangler vejledning og rådgivning.

  Vi er fleksible, rettidige og imødekommer altid dine behov og ønsker.

  Vi rykker ud med vores rengøringsklude

  Vi kan udføre både privat- og erhvervsrengøring i blandt andet Rødovre, Kirke Hyllinge og Roskilde. Her udfører vi selvfølgelig alt fra A til Z efter dine ønsker.

  Samtidig er vores styrke, at vi ikke opererer i et større område. Det kommer dig til gavn. Det betyder nemlig, at vi hurtigt kan løse din opgave uden ventetid, og at vi giver os tid til at udføre opgaven på en professionel og kompetent måde med et smil på læben.

  Kundevenlige rengøring priser og et uforpligtende tilbud

  Vores pris på din rengøring er ikke fastsat, da den vil afhænge af både opgave, areal og hyppighed. Men vi garanterer, at vi har konkurrencedygtige priser på vores rengøring. Vi mener, at alle skal have råd til et rent hjem eller kontor.

  Vi tilbyder dig selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud på vores service. Du kan kigge mere på vores vejledende pris for privatrengøring ved at klikke på linket her. Vores vejledende pris for erhvervsrengøring kan du finde lige her.

  Kontakt os allerede i dag og få rene overflader

  Vil du gerne have et rent kontor eller komme hjem til en skinnende bolig? Så kontakt os endelig. Vi lytter til dine behov og ønsker samt bruger tid på vejledning, hvis du er i tvivl om den bedste løsning.

  Fang os på telefon 21 62 21 46 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Rengøring i lokalområdet

  Vi tilbyder alle vores services i og omkring disse områder:

  Rengøring Albertslund

  Vi hjælper både erhvervs- og privatkunder med alt indenfor rengøring. Og vi gør det altid med et smil på læben og et stort engagement. Vi elsker vores arbejde, og vi elsker at udføre rene resultater for vores kunder, der får vores rengøring i Albertslund

  Vil du gerne gøre brug af vores hjælp til rengøring enten i dit hjem eller på din arbejdsplads, er vi ikke længere end et opkald væk. Vi står altid klar på telefonen, og svarer gerne på spørgsmål, hvis du vil høre mere omkring vores ydelser. Vores tilbud er altid uforpligtende og skræddersyet efter dine behov.

  Rengøring Ballerup

  Hos Grønskov Service står vi altid klar til at hjælpe erhvervs- og privatkunder, som jeres rengøringspartner. Vores kunder kan altid forvente, at vi kommer med et smil på læben og en passion for rengøring. Den gode energi kommer af, at vi elsker vores arbejde, som omhandler at skabe rene overflader for vores kunder, der får vores rengøring i Ballerup

  Hvis du står, og mangler vores rengøring enten derhjemme eller i virksomheden, er du mere end velkommen til at give os kald. Hos os sætter vi en dyd ud af være tilgængelige på telefonen og på mail, så vi kan tilbyde vores hjælp hurtigst muligt. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores rengøring, er vi altid klar til at besvare dem på bedste vis.

  Rengøring Brøndby

  Vi hos Grønskov Service udfører professionel rengøringshjælp til privatkunder og erhvervskunder. Som kunde hos Grønskov Service kan du altid forvente, at vi kommer ud til dig med god energi og et bredt smil på læben. Vores gode energi kommer fra af den simple grund, at vi elsker at tilbyde vores rengøring i Brøndby

  Så hvis du drømmer om mere tid i hverdagen med masser tid til alt det sjove, så er vi mere end glade for tage din rengøring. Vi er ikke mere end et opkald væk, og vores rengøringstilbud er altid uforpligtende og skræddersyet efter dine behov.

  Rengøring Glostrup

  Hos Grønskov Service mener vi, at vores succes i rengøringsbranchen kommer af, at vores kunder altid ser os med god energi og et stort engagement. Dette kommer af, at vi elsker vores arbejde, samt tilbyde den bedste form for rengøring for vores kunder. 

  Vil du gerne gøre brug af vores hjælp til rengøring i Glostrup? Det gælder uanset, om det er til hjemmet eller på arbejdspladsen, så står vores dygtige medarbejdere klar til hjælpe dig med rengøringen. Vi sidder altid klar på telefonen til hjælpe dig på bedste vis. Vores tilbud du får fra vores ydelser, er altid uforpligtende og sammensat efter dine behov.

  Rengøring Greve

  Rengøringen som vi tilbyder er både for privat- og erhvervskunder. Ligeledes er den rengøring, som du får helt op til dig og dine behov. Vores rengøring tilpasses efter vores kunders behov. Som kunde hos Grønskov Service kan du altid forvente den bedste rengøring indenfor branchen, sammen med en positiv kundeoplevelse.

  Står du og mangler hjælp til rengøring i Greve enten hjemme hos dig eller på arbejdspladsen, så står vores professionelle rengøringsfolk klar til at hjælpe dig. Det eneste du skal gøre, er at tage kontakt til os. Tilbuddet du for på vores ydelser, er altid uforpligtende og sammensat efter dine behov.

  Rengøring Hedehusene

  Rengøring kan sommetider være en irriterende opgave at håndtere. Det gælder uanset, om det er i ens eget hjem eller på sin arbejdsplads. Hos Grønskov Service sørger vi altid for, at vise hensyn til vores kunder og deres behov, så de får den bedste oplevelse med rengøringen.

  Alle vores produkter er altid de bedste miljøvenlige rengøringsmidler, så du får en klimavenlig rengøring i Hedehusene. Vores medarbejder har en positiv tilgang til opgaverne, og er altid imødekommende, når de skal hjælpe med din rengøring. Alle vores tilbud er skræddersyet efter dine rengøringsbehov, og de kan altid tilpasses, hvis du ønsker mere eller mindre rengøring i dit hjem.

  Rengøring Hvidovre

  Vores rengøring i Hvidovre tilbydes både til privatkunder og erhvervskunder. Vi skræddersyer altid vores tilbud efter dine behov. Vores priser er derfor altid vejledende. Vi kan dog trygt love dig, at vores rengørings pris både er fair og konkurrencedygtige. 

  Hvis du står og mangler hjælp til rengøring enten til huset eller virksomheden, så står vores professionelle og effektive rengøringsfolk klar til at hjælpe dig. Kontakt os over mail eller via telefonen. Her står vi altid klar til besvare alle dine spørgsmål omkring vores ydelser.

  Rengøring Ishøj

  Vores rengøring i Ishøj bliver skræddersyet efter vores kunders ønsker og behov til de bedste rengøring pris på markedet. Står du enten derhjemme eller i virksomheden og mangler hjælp til rengøring, så er vores dygtige rengøringsfolk klar til at hjælpe dig. Vi er ikke mere et opkald væk.

  Hos Grønskov Service tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud til vores kunder, inden vi igangsætter processen. Du kan forvente at vores tilbud, som du får, er konkurrencedygtigt og skræddersyet efter dine ønsker og behov.

  Rengøring Karlslunde

  Vi tilbyder vores kunder skræddersyede rengøringsløsninger i Karlslunde. Vi har udført utallige rengøringsopgaver for glade og tilfredse kunder. Med vores mange års erfaring i branchen kan du være sikker på at vi udfører rengøringsopgaverne i top kvalitet. Vores erfarne og professionelle rengøringspersonale sørger for at levere en pålidelig og effektiv service, der opfylder vores kunders individuelle behov og ønsker.

  Vi tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester, herunder regelmæssig rengøring, dyb rengøring, flytterengøring og vinduespolering. Så gør som mange andre i lokalområdet og lad os hjælpe dig med at oprette et rent og velholdt hjem.

  Rengøring Kirke Hylling

  Hos Grønskov Service er vi glade for at hjælpe både erhvervs- og privatkunder med alt indenfor rengøring. Som kunde her hos Grønskov Service kan du altid forvente, at vi kommer med god energi og en passion for rengøring. Vi har endnu ikke prøvet, at vore rengøring ikke har levet op til vores kunders forventning eller den aftalte tid. Den gode energi som vi garanterer dig, kommer af, at vi elsker at gøre rent, og er stolte af, at kunne levere den bedste rengøring i Kirke Hylling. 

  Så hvis det er tilfældet, at du står og mangler rengøring i Kirke Hylling, enten i din bolig eller i virksomheden, så er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid tilgængelige på telefonen eller på mail, så hvis du mangler svar på nogle spørgsmål omkring vores ydelser og metoder, så sidder vi altid klar til at besvare dem.

  Rengøring København

  Rengøring kan sommetider være en irriterende opgave at håndtere. Det gælder uanset, om det drejer sig i sit private hjem eller på arbejdspladsen. Heldigvis er vi hos Grønskov Service stolte af, at vi har hjulpet et hav af erhvervs- og private kunder med alt indenfor rengøring. 

  Med vores store erfaring og mange glade kunder, kan du forvente et professionelt og effektivt rengøringsfirma, som leverer den bedste rengøring til en konkurrencedygtig pris. Med os som dit rengøringsfirma i København, kan du forvente, at din rengøring bliver udført til den aftalte tid med alle dine ønsker og behov opfyldt. Vi hos Grønskov Service er altid klar til hjælpe dig med rengøring i København, derfor er vi ikke mere et opkald væk.

  Rengøring Lejre

  Grønskov Service sætter kvalitet af rengøring i fokus, hvor prisen matcher servicen. Vores kunder er nemlig altid vores prioritet, hvor vi kan give dem en skræddersyet rengøringsplan, efter deres behov. Her får de et af vores rengøringshold, som sætter stor ære og passion for et godt rengøringsarbejde. Du kan som kunde altid forvente, at vi kommer forbi med masser af energi og engagement, så rengøringen bliver gjort til punkt og prikke.

  Vores rengøring i Lejre bliver altid gjort til perfektion, hvor vi gøre rent med de mest miljøvenlige produkter i hele rengøringsbranchen. Det er vigtigt for indeklimaet på dit arbejde, at der er ordentlig rent, og derfor sørger vi for, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores rengøringsservice.

  Rengøring Roskilde

  En ting er at arbejde med rengøring. En anden ting er at tilbyde og faktisk udføre rengøring ud fra kundens ønsker og behov.

  Hos Grønskov Service tager vi altid hensyn til dig og dine ting, når du viser os tillid og lukker os ind i dit hjem eller arbejdsplads. Vi bruger altid de bedste miljøvenlige rengøringsmidler til rengøring i Roskilde. Vores dygtige medarbejdere kommer med et positivt sind, og er altid smilende, når de skal stå for din rengøring. Tilbuddet som vi kommer med er altid skræddersyet efter dine ønsker og behov.

  Rengøring Rødovre

  Hos Grønskov Service har vi altid kunden i første række med vores rengøring. Dette betyder, at vi har stor fokus på at tage hensyn til dig og dine ejendele, når du viser os tillid og lukker os ind i dit hjem. Uanset om vi skal hjælpe med rengøringen på kontoret eller i derhjemme, passer vi altid godt på dine ting.

  Med os som dit rengøringsfirma i Rødovre, kan du altid regne med at rengøre med de bedste og mest miljøvenlige rengøringsmidler. Vores professionelle medarbejdere kommer med et bredt smil og positivt sind, når de skal stå for din rengøring i Rødovre. Heldigvis er vi kun et opkald væk, så hvis du har nogle spørgsmål omkring vores ydelser og metoder, så er vi altid klar til at besvare dem.

  Rengøring Taastrup

  Rengøringsbranchen kan sommetider være svært at svømme rundt i. Der findes så mange rengøringsfirmaer lige fra de helt store til de helt små. Ofte vælger man rengøring efter prisen. Men hos Grønskov Service har vi både fokus på kvalitet og en fair rengøring pris. Vi har nemlig altid vores kunder i fokus med vores rengøring i Taastrup.

  Vores dygtige medarbejdere har stor passion for rengøring. Faktisk elsker vi rengøring så meget, at vi ikke kan få nok af at gøre rent. Vores rengøring tilbud er ligeledes helt uforpligtende og skræddersyet efter dine ønsker.

  Rengøring Tune

  Vores rengøring i Tune tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester, til både private- og erhvervskunder. Udover vores certificerede rengøringshjælp, tilbyder vi også ekstra services såsom vinduespolering, bilpleje og haveservice. Vi ved, at rengøring kan være en tidskrævende opgave, og derfor har vi også fleksible løsninger, der passer til din tidsplan og behov.

  Vi er kendt for vores nemme og effektive kommunikation, så du altid vil være opdateret på din rengøring. Vores mål er at levere den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris, så du kan nyde et rent og pænt hjem eller arbejdsplads.

  Rengøring Vallensbæk

  Her hos Grønskov Service har vi en masse dygtige og kompetente medarbejder, som er glade for at hjælpe både erhvervs- og privatkunder med alt indenfor rengøring. Vores kunder kan forvente, at når vi kommer forbi, er det altid med god energi og stort engagement, sammen med at rengøringen bliver udført fra punkt til prikke. 

  Vi er stolte af at kunne tilbyde den bedste rengøring i Vallensbæk, dermed kan du som kunde regne med at vi rengør med de bedste miljøvenlige rengøringsmidler i rengøringsbranchen. Vores rengøring i Vallensbæk starter altid med et uforpligtende tilbud, som der er skræddersyet efter dine ønsker og behov.