Om Grønskov Service


  Om Grønskov Service

  En god start

  Siden 2009 hvor Pelle Andreas Grønskov Petersen fyldte 18år, har han arbejdet i Glostrup svømmehal som livredervikar. Dette var dels et meget sjovt job, men også her Pelle blev præsenteret for rengøringsopgaver der strakte sig fra almindelig rengøring af rum, rengøring af fitness-lokaler, baderum og svømmehallen. Jobbet i svømmehallen, var noget Pelle holdte meget af.

  Da interessen for biler imellemtiden også opstod i 2010, begyndte Pelle i sin fritid at fordybe sig i pleje, rengøring og vask af biler. Denne hobby blev der hygget med parallel med jobbet i svømmehallen, og i året 2014 kom der forespørgsler fra kunder, om udførelse af bilpleje og rengøring. Samtidig fik Pelle også muligheden for at levere rengøring på en virksomhed.

  Derfor stiftede Pelle virksomheden Grønskov service i September 2014, og den første medarbejder blev ansat i samme forbindelse til at hjælpe med erhvervsrengøringen. På daværende tidspunkt passede Pelle fortsat sit arbejde i svømmehallen, men måtte indse at det var blevet besværliggjort en del at tage vagter, da han også netop var startet på Produktionsingeniør uddannelsen på DTU i Ballerup.

  Samtidig med at studiet blev passet, blev diverse opgaver klaret indenfor bilpleje, privatrengøring, erhvervsrengøring og vinduespolering.

  Den gode historie kom i den grad ud, og virksomheden er siden da vokset. Grønskov service er fortsat i vækst og den gode historie bliver stadig delt. I Februar 2023 blev Christina (I forhold med Pelle) ansat som driftsansvarlig hos Grønskov service.

  Læs mere om vore serviceopgaver, priser mv. under Rengøring & vinduespoleringGrøn service Bilpleje.

  Gode værdier med på vejen

  Alle kunder har forskellige forventninger og behov– derfor har Grønskov Service specialiseret sig i at levere fleksible og skræddersyede løsninger. Jo bedre relationer & større kendskab vi har til vores kunder, jo bedre bliver løsningerne. Derfor tilstræber Grønskov service at skabe og fastholde stærke og gode relationer til kunderne. Kommunikationen skal være nem og effektiv, begge veje.

  Grønskov Service er hele tiden opmærksom på, at kundernes behov skal være i fokus. Grønskov Service arbejder derfor målrettet på at være attraktiv og konkurrencedygtig til gavn for kunderne. Vi stiller store krav til os selv, og sørger hele tiden for at forbedre os. I teamet er vi altid opdateret med nyeste viden på vores fagområder, også for at kunne løse hver enkelt opgave optimalt og perfekt. Vi gør også meget for at forhindre spild, samt sikre en miljørigtig adfærd.

  Grønskov service tilbyder den bedst mulige kvalitet – det forpligter naturligvis at ville være den bedste. Det er derfor vigtigt for Grønskov service at ramme plet med vores service, så det stemmer overens med kundens behov, særlige ønsker og forventninger.

  Mød teamet

  Om os

  Pelle Grønskov

  Indehaver, erhvervsrengøring, privatrengøring, vinduespolering, bilpleje

  Christina Petersen

  Driftsansvarlig

  Bastian

  Bilpleje, Grøn service, vinduespolering, diverse

  Gert

  Gert

  Bilpleje, Grøn service, vinduespolering

  Poul

  Erhvervsrengøring

  Josefina

  Erhvervsrengøring

  Søren

  Erhvervsrengøring

  Susanne

  Privatrengøring

  Laila

  Erhvervsrengøring

  Gitte

  Privatrengøring

  Nicole

  Privatrengøring

  Pia

  Privatrengøring

  Hajera

  Privatrengøring

  Sabina

  Privatrengøring

  Linh

  Privatrengøring
  starter i august 2023

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook
  Om os

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet