Om Grønskov Service


  Om Grønskov Service

  Da jeg også tidligere har arbejdet med rengøring og vask af biler, gav det i den forbindelse også anledning til at tilføje rengøring og pleje af biler til sortimentet. Dette omfatter naturligvis også for private og for virksomheder. Senere efterspurgte flere kunder efter vedligehold af deres udendørsarealer. Derfor har Grønskov ligeledes engageret sig i haveservice.

  Læs mere om vore serviceopgaver, priser mv. under ”Rengøring & vinduespolering – Havearbejde – Bilpleje”

  Alle kunder har forskellige forventninger og behov– derfor har Grønskov Service specialiseret sig i at levere fleksible og skræddersyede løsninger. Jo større kendskab jeg har til mine kunder, jo bedre bliver løsningerne også. Derfor tilstræber jeg at skabe og fastholde stærke og gode relationer til mine kunder. Kommunikationen skal være nem og effektiv.

  Grønskov Service er hele tiden opmærksom på, at vores kunder skal være i fokus. Grønskov Service arbejder derfor målrettet på at være attraktiv og konkurrencedygtig til gavn for kunderne. Jeg stiller store krav til os selv, og sørger hele tiden for at forbedre Grønskov Service internt. I teamet er vi altid opdateret med nyeste viden på vores 3 fagområder, også for at kunne løse hver enkelt opgave optimalt og perfekt. Jeg gør også meget for at forhindre spild, samt sikre en miljørigtig adfærd.

  Jeg tilbyder den bedst mulige kvalitet – det forpligter naturligvis. Det er derfor vigtigt for mig, at jeg leverer den service, som stemmer overens med kundens behov, særlige ønsker og forventninger.

  De første opgaver

  De første opgaver var udførelse af den daglige rengøring på et par mellemstore virksomheder i Brøndby.
  Siden jeg etablerede min virksomhed i 2014, har jeg klaret mange forskellige typer rengøringsopgaver både i private hjem og i virksomheder. Rengøringsopgaverne strækker sig fra daglig til ugentlig rengøring –Grønskov Service tilbyder også en gennemgribende grundrengøring.
  Jeg havde dog allerede nogle år forinden arbejdet med rengøring.

  Mød teamet

  Pelle Grønskov

  Indehaver, erhvervsrengøring, privatrengøring, vinduespolering, bilpleje

  Christina Petersen

  Driftsansvarlig

  Stefan

  Bilpleje, Grøn service, vinduespolering, diverse

  Poul

  Erhvervsrengøring

  Josefina

  Erhvervsrengøring

  Søren

  Erhvervsrengøring

  Gitte

  Privatrengøring

  Susanne

  Privatrengøring

  Laila

  Erhvervsrengøring

  Nicole

  Privatrengøring

  Pia

  Privatrengøring

  Karoline

  Erhvervsrengøring

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook