Grøn haveservice til private og virksomheder

  Hos Grønskov tilbyder vi professionel haveservice for privat- og erhvervskunder til markedets bedste service. Som kunde hos os kan du altid forvente et resultat, som er udført i højeste kvalitet – hver gang.

  Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der matcher dine behov og ønsker, hvorfor vores ydelser varierer fra kunde til kunde. Vi ser oftest at folk ønsker ugentlig, månedlig eller årlig service, men du bestemmer helt selv, hvor ofte vi skal hjælpe.

  Hvis du ønsker at høre mere om vores haveservice, så kan du allerede i dag kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud. For at indhente et tilbud kan du enten udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 21 62 21 46.

  Haveservice med stor erfaring

  Grønskov Service har gennem flere år i branchen, opnået en masse erfaring og succes med vores nuværende serviceløsninger. Vi giver altid gerne et par gode råd og anbefalinger med på vejen, så vi finder den helt rigtige løsning til dig. Med Grønskov Service glider det pænt igennem hele sæsonen, med en god opstart i foråret, almindelig vedligeholdelse igennem sommeren og sidst et efterårsvedligehold.

  Grønskov Service | Haveservice

  Vores haveservice ydelser

  Når vi udfører haveservice, kan vi klare en række arbejdsopgaver, som alle kan kombineres efter behov og ønske. De arbejdsopgaver vi udfører, er f.eks.:

  Ved udførelse af haveservice benytter Grønskov Service vores eget udstyr, men vi har også aftaler med kunder, som ønsker vi benytter deres udstyr. 

   

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet