Vinduespudser


  Professionel vinduespolering i topklasse

  Her hos Grønskov Service tilbyder vi en skræddersyet løsning på din vinduespudsnings. Du kan altså helt selv vælge, hvornår dine vinduer skal pudses, hvor mange af vinduerne der skal pudses, og om de skal gøres både indvendigt og udvendigt. Med andre ord kan du altså helt selv sammensætte, hvordan du ønsker din vinduespolering skal være.

  Desuden bestemmer du selv, om du vil have besøg af os en gang eller et par gange om måneden. Det er helt op til dig. Vi er meget fleksible, du kan derfor altid ændre i din rengøringsplan, så den matcher dine behov og ønsker, så skal vi nok sørge for tilpasse os.

  Har din bolig eller din arbejdsplads brug for en effektiv og grundig vinduespudser? Så kontakt os allerede i dag på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Grundig og effektiv vinduespudsning

  I forbindelse med vores rengøringsservice har vores kunder, private som erhvervsdrivende, haft stor glæde af vores vinduespolering. Vores primære kompetence er rengøring, hvorfor vores vinduespudsning naturligvis bærer præg af dette. Det betyder, vi altid har fokus på en grundig og effektiv vinduespudsning, samt at vi aftørrer vinduesrammerne og karmene både indvendigt og udvendigt. Dine ruder efterlades aldrig med striber – Du får altid klare og skinnende ruder.

  Professionel vinduespudser

  Hos os får du altid besøg af en vinduespudser, som altid har erfaring og professionelt udstyr med sig. Når vi udfører vores vinduespudsning, benytter vi os af de bedste produkter på markedet og ønskes der miljømærkning, har vi også en hel pakkeløsning til dette. Vores team af professionelle vinduespudser står til enhver tid klar til tjeneste, når du vil have en vinduespudsning eller anden form for rengøring i god kvalitet. Vi har stor erfaring med rengøring, for både private og virksomheder – ingen opgaver er for store eller for små til os.

  Vinduespudsning priser

  Vi har en vejledende prisliste på vores rengøringsservice, hvor du kan læse mere om vores priser. Men ønsker du kun at få pudset dine vinduer, har vi ingen fast pris. Det afhænger nemlig blandt andet af opgavens omfang f.eks. hvor mange vinduer skal der pudses og hvor ofte. Disse faktorer vil have indflydelse på prisen. Men det behøves ikke at være dyrt at få vasket vinduer, derfor tilbyder vi altid nogle fordelagtige priser, da alle skal have ret til at nyde rene vinduer.

  Grønskov Service har vinduespoleringsaftaler, der strækker sig fra 1 gang månedligt, hver 2. måned til 1 gang i kvartalet afhængig af kundernes ønsker. Hertil oplever vi, at mange har forskellige behov og ønsker til servicen, som vi naturligvis gerne vil imødekomme.

  Inkluder vinduespolering

  De kunder som modtager rengøringsservice, uanset om det er til private eller erhverv, kan vælge at inkludere vinduespolering i rengøringsaftalen eller lave en separat aftale. Laves en separat aftale, gives der 10% rabat. Vi byder alle nye interesseret kunder velkommen. Man behøver ikke modtage rengøring for at få rene vinduer.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, som er fleksibelt i forhold til ydelser og tidspunkter. Vi ved per erfaring at glade kunder kommer igen, derfor bestræber vi os altid efter at blive den foretrukne vinduespudser.

  Vi klarer alle typer af opgaver og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning til dig. Ring til os på telefonen 21 62 21 46 i dag og bestil vinduespudsning og hør mere om vores priser. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet