Privatrengøring

Grønskov Service tilbyder dansk privatrengøring til en service i topklasse. Du får markedets bedste service til de bedste priser.


  3 steps for at få en fantastisk privatrengøring

  1 - Kontakt os

  Hvis du ønsker at bestille privat rengøring, kan du som det første kontakte os på telefonen 21 62 21 46 eller via vores kontaktformular.

  Herefter kan vi tage en snak om opgaven og spore os ind på dens omfang, og hvilke ønsker samt forventninger, du skulle have.

  2 - Aftale om gratis og uforpligtende møde

  Som udgangspunkt tilbydes nye kunder et gratis og uforpligtende møde. Vi kommer ud på adressen, og besøger dig, så vi kan sætte ansigt på hinanden.

  Herefter gennemgår vi, de ønsker og behov, der nu skulle være, samt antallet af kvadratmeter, indretning og hyppighed af services.

  3 - Tilbud accepteres

  Sidst giver vi dig et tilbud, der matcher rengøringsplanen. Planen er fleksibel og kan altid ændres efter behov.

  Du vil blive tildelt en dygtig rengøringsassistent fra teamet, og du har mulighed for løbende kontakt og direkte kommunikation.

  Rengøring i privat hjem

  Mangler du tid i hverdagen, eller synes du bare, rengøringen er en kedelig opgave? Så overlad rengøringen til Grønskov Service og få mere tid til flere interessante ting.

  Vi ved, det kan være svært at have fremmede i sit hjem, hvorfor vi ligger særlig stor vægt på tillid og respekt, når vi udfører rengøring for private. Vores dygtige medarbejde sørger for en grundig rengøring af din bolig, hvor der naturligvis er taget hensyn til din bolig og dens inventar.

  Har din bolig brug for en effektiv og grundig rengøring? Så kontakt os allerede i dag på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Rengøringsplan i hjemmet

  Hos Grønskov Service tilbyder vi en skræddersyet rengøringsløsning, med andre ord kan du altså helt selv sammensætte, hvordan du ønsker, at din rengøring skal være. 

  Om du vil have besøg af os flere gange om ugen eller et par gange om måneden, er helt op til dig. Vi er meget fleksible, du kan derfor altid ændre i din rengøringsplan i hjemmet, så den matcher dine behov og ønsker, så skal vi nok få tilpasset os.

  Privatrengøring pris

  Nedenunder er der et par eksempler fra kartoteket at rengøringsopgaver. Da rengøringsaftalerne skræddersyes efter hver enkelte kundes behov, er
  priserne naturligvis kun vejledende.

  Priserne tager udgangspunkt i
  størrelsen på boligen, hvor boligen er, parkeringsfaciliteter, ønsker og
  behov til rengøringen, og om vi skal udføre nogle ekstra ydelser.

  Pris er inkl. Transport, rengøringsmidler og redskaber.

  Ved hver faktura der sendes, tilføjes et Miljø & adm. tillæg på 50kr.

  Hvad indebærer vores private rengøringsservice?

  Grundlæggende er behovet for privatrengøring hos vores kunder det samme – kvalitet, pris og service. Men vi ved at ikke to kunder er ens, og vi har erfaret at de fleste ønsker noget forskelligt i forhold til rengøring af ens hjem. Hos Grønskov har vi en obligatorisk pakke med mulighed for tilvalg.

  Obligatorisk kan du altid forvente en grundig og fejlfri rengøring af:

  Rengøring af badeværelse

  Rengøring af køkken

  Rengøring af stue og gange

  Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller til specifikke arbejdsopgaver, kan vi besvare dine spørgsmål på telefon 21 62 21 46 eller via kontaktformularen.

  Obligatorisk pakke ved privatrengøring

  Den obligatoriske pakke er lavet med udgangspunkt i de fleste kunders basale behov. Men skulle du have mere specifikke krav, kan vi naturligvis også imødekomme disse. Uanset om du har behov for en grundlæggende rengøring, eller om der skal kræses lidt ekstra om tingene, er underordnet for os. Det vigtigste for os er, at vores du som vores kunde har glæde ved at benytte Grønsov Service som dit foretrukne rengøringsfirma.

  Hvis du har specielle ønsker, kan du med stor fordel få skræddersyet din rengøring i hjemmet. Efter aftale kan der eksempelvis udføres følgende:

  Afkalkning
  Rengøring af køleskab, ovn mm,
  Rengøring af køkkenskabe og skuffer indvendigt
  Vinduespolering
  Tæpperens
  Og meget mere

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Det praktiske

  Vælg mellem 2 løsninger.

  1. Den populære!

  Ved opstart hos en ny kunde køber vi 2 spande (rød og blå), klude (rød og blå, mopper og rengøringsmidler ind til hjemmet. Mopper er tilpasset gulvet og rengøringsmidlerne tilpasset husstandens grundlæggende ønsker hertil. Dette bliver på kundens adresse, kunden vasker mopper og klude og gør klar til næste besøg.

  2. Vi medbringer spande, klude, mopper og rengøringsmidler fra vores lager hver gang.

  Uanset valg af løsning ovenfor, benytters vores egen støvsuger med HEPA-filter fra gang til gang. Alternativt kan vi benyttes husstandens centralstøvsuger.

  Det aftales med rengøringsassistenten hvordan og hvorledes med adgang til hjemmet. Det er naturligvis en mulighed at kunden kan være hjemme under rengøringen.

  Kontakt os

  Hos Grønskov service holder vi os løbende opdateret med de nyeste produkter på markedet, og vi bestræber os efter at bruge de bedste produkter. Har man særlige ønsker om ”miljømærkning” og/eller allergimærkning, har vi en hel pakkeløsning til det. Vi har også aftaler, hvor kunderne ønsker at vi benytter husstandens egne rengøringsmidler.

  Ønsker du at høre nærmere om vores privatrengøring, så er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformular eller på telefon 21 62 21 46.

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Privat rengøring i lokalområdet

  Vi tilbyder alle vores services i og omkring disse områder: