Branchens bedste bilpleje

  Grønskov Service står løbende for rengøringen af rigtig mange forskellige biler. Vores kunder er vidt forskellige, og har ligeledes helt forskellige behov og ønsker til rengøringen af deres bil. Vores kunder er både privatbiler, men mange af vores erhvervskunder har også flittigt brugt vores rengøringsservice til deres varebiler og servicebiler.

  Vi tilbyder bilrengøring og bilvask både indvendigt og udvendigt. Hos Grønskov Service har vi umiddelbart 3 løsninger på rengøring af biler. Disse løsninger har vi baseret på de behov, vi typisk oplever, vores kunder har. En fuldstændig skræddersyet løsning kan naturligvis også lade sig gøre.

  Ønsker du at hører mere om vores bilpleje, så er du velkommen til at kontakte os på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen.

  ”Standard”
  Standardløsningen er vores mest populære bilrengøring. Her har vi en helt fast procedure for rengøringen, hvilket sikrer en ensartet god kvalitet. Løsningen er baseret på de fleste kunders behov, hvilket vi har erfaret, giver kunderne en god oplevelse hver gang.

  Mulighed for tillægsydelser.

  Service anbefales hver 2. måned.

  ”Udvidet”
  Denne service er vores luksus bilpleje. Ved indvendig pleje får bilen en dybdegående rens og rengøring som sikre det absolut bedste resultat. Til vores indvendige rens benytter vi bl.a. damprens, som sikrer et super resultat, og som på ingen måde er skadelig for bilen eller miljøet. Ved udvendig pleje får bilen en grundig vask og rens fra dæk til vinduesvisker og afslutningsvis får den en fornuftig håndpolering som vil få bilen til at fremstå perfekt.

  ”Drop in”
  For kunden der altid er på farten. Her vil vi på 15-20 minutter støvsuge alt hvad vi kan. Det passer lige med en kop kaffen.

  Service anbefales hver 2. uge.

  Tryk her for et bedre overblik over vores bilpleje priser.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Lad os lave en aftale på bilpleje

  Har din bil eller firmaets biler brug for en bilrengøring eller bilvask, så kontakt os allerede nu for at høre mere om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon 21 62 21 46 eller via kontaktformularen. Herefter kan vi tage en snak, om hvilke ønsker du har til rengøring af din bil. Efterfølgende sender vi dig et uforpligtende tilbud på din personlige og skræddersyet bilplejeservice.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet