Kontorrengøring


  Kontorrengøring | Det handler om dig og din arbejdsplads

  Er din virksomhed eller arbejdsplads på udkig efter professionel rengøring? Eller har I specifikke behov, som I ønsker at få skræddersyet til rengøring af jeres kontor? 

  Med Grønskov Service som din samarbejdspartner kan dit kontor eller arbejdsplads trygt stole på, at vi er et rengøringsfirma, der udfører rengøring af kontor på en effektiv og professionel måde. 

  Kort fortalt, har Grønskov Service stor erfaring med rengøring generelt, men vi er specialister indenfor erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring.

  Skræddersyet og effektiv kontorrengøring

  Vores motto er at kunden altid er i centrum. Det er et motto, som vi gør en dyd ud af at leve efter. Her hos Grønskov Service sætter vi nemlig en ære i vores rengøringsarbejde. Derfor har vi bl.a. altid fokus på at levere et stykke arbejde i højeste kvalitet, helt ned til den mindste detalje.

  Med vores mange års erfaring indenfor rengøring i alle afskygninger betyder det, at vi kan tilbyde grundig kontorrengøring samt andre ydelser. Du kan som kunde hos os helt selv skræddersy din rengøringsplan, så den matcher virksomhedens og medarbejdernes behov samt ønsker.

  Hvis dit kontor har brug for en hovedrengøring, eller en mindre rengøring flere gange om ugen. Så er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 21 62 21 46. Vi kan tage den indledende snak og spore os ind på opgaven og dens omfang, samt de behov og ønsker der skulle være til rengøringen.

  Eksempel på erhvervsrengøring priser

  Som udgangspunkt tager vi 240kr,- i timen for en fast aftale 1 gang om ugen. Priserne kan variere fra opgave til opgave, da ingen virksomheder er ens. Du kan læse mere om vores priser her. Men du bør være opmærksom på, at priserne er vejledende, og afhænger af hvor mange dage rengøringen skal afvikles over, samt muligheden for at placere redskaber, maskiner og rengøringsmidler på kundens adresse.

  Priseksempel på erhvervsrengøring

  Her har vi opstillet et priseksempel på en erhvervsrengøring:

  Virksomheden er på 1000 kvm fordelt på 2 etager, ønsker 12 timers rengøring ugentligt fordelt ud på alle ugens hverdage (2, 2, 2, 2, 4).

  Rengøringsplanen er udarbejdet i samarbejde med kunden, som består af faste daglige opgaver, samt opgaver efter behov.

  Pris: 10.000 kr,- ex moms.

  Du må gerne have høje forventninger til vores arbejde. Vi går nemlig selv op i de mindste detaljer.

  Grønskov Service er absolut det bedste alternativ, hvis man søger rengøringsservice af god kvalitet! Kontakt os og lad os fortælle, hvad vi kan tilbyde dig.

  Hvis du har spørgsmål til vores priser, kan du kontakte os på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Kontorrengøring for bedre arbejdsforhold

  Vi ved, at rene kontorlokaler er særdeles vigtige for trivslen på en arbejdsplads. Et rent kontor bidrager til, at medarbejdere føler sig mere tilpas, da de fleste mennesker generelt sætter stor pris på rene og rydelige omgivelser. Det kan desuden bidrage til bedre resultater.

  Hvis du ønsker mere effektive medarbejdere, kan det derfor være en god ide at investere i kontorrengøring. Det giver nemlig både et bedre arbejdsmiljø, men også bedre trivsel og resultater på arbejdspladsen.

  Vores medarbejdere er altid opdateret med de nyeste metoder indenfor rengøring. Når vi udfører vores rengøring, benytter vi os af de bedste produkter på markedet. Ønsker du miljømærkning, har vi også en hel pakkeløsning til dette. Det betyder, at du og dine medarbejdere kan se frem til et mere rent kontor, samtidig med det højst sandsynligt vil nedsætte antallet af sygedage for dig og dine kollegaer. På den måde opretholder og øger man bl.a. effektiviteten på arbejdspladsen.

  Kvalitetsbevidste medarbejdere til kontorrengøring

  Grønskov Service udfører altid vores arbejde med sans for detaljen. Uanset om du har brug for en grundlæggende eller en mere dybdegående rengøring, kan du trygt overlade opgaven til os og forvente et kontor, der står kniv skarpt.

  Alle vores medarbejdere er dygtige, pålidelige og hårdtarbejdende. Vi leverer altid en professionel rengøringsservice i høj kvalitet, der er til at stole på – hver gang. Vi har flere års erfaring i rengøringsbranchen, vi kan derfor tilbyde en bred vifte af ydelser, hvad angår kontorrengøring, vinduespolering og bilpleje – vi klarer det hele.

  Hvis du ønsker at benytte os til at udføre rengøring for din virksomhed, sørger vi naturligvis for at købe ind til den specifikke opgave. For at tilbyde den bedste service, vil du få tildelt en fast rengøringsassistent. Der vil være rig mulighed for direkte kommunikation, hvor du kan føle dig 100% tryg ved at lade os stå for rengøringen af virksomheden.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, som er fleksibelt i forhold til ydelser og tidspunkter. Vi ved per erfaring at glade kunder kommer igen, derfor bestræber vi os altid efter at blive den foretrukne leverandør indenfor kontorrengøring.

  Vi klarer alle typer af opgaver, og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning til dine kontorlokaler. Ring til os på telefonen 21 62 21 46 i dag og bestil kontor rengøring og hør mere om vores erhvervsrengøring priser. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

  Kontorrengøring i lokalområdet

  Vi tilbyder alle vores services i og omkring disse områder:

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet