Erhvervsrengøring


  Professionel Erhvervsrengøring

  Indeklimaet på arbejdspladsen har en enorm betydning for medarbejdernes velvære i løbet af arbejdsdagen, og kan derfor påvirke medarbejdere negativt, hvis ikke der bliver gjort ordenligt rent.

  Hos Grønskov Service har vi flere års erfaring med erhvervsrengøring, hvorfor vi kan tilbyde effektiv rengøring af din virksomhed. Vi tilbyder skræddersyede og individuelle rengøringsløsninger til både små og store virksomheder. Den enkelte løsning vil altid være unik for den pågældende virksomhed, men også altid fleksibel. Du kan derfor altid ændre i aftalen, hvis der er behov for det.

  Rengøring i særklasse

  Med vores store ekspertise og fagligt dygtige medarbejdere, arbejder vi altid hårdt for at blive den foretrukne leverandør til erhvervsrengøring, samt med at give vores kunder den bedste rengøringsoplevelse på arbejdspladsen.

  Når du hyrer os til at stå for erhvervsrengøringen, så nøjes vi ikke kun med at rengøre gulvet eller ved alt under skrivebordshøjden – vi sigter endnu højere end det. Hvis du vil høre mere om vores rengøring services, kan vi kontaktes på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen.

  Vi benytter os af markeds bedste produkter til vores service og ønskes miljø mærkning, har vi en hel pakkeløsning til det.

  Erhvervsrengøring med stor ekspertise

  Her hos Grønskov Service har vi flere rengøringsaftaler med private virksomheder i alle størrelser. Når vi udfører vores arbejde, er det primært rengøring af domiciler, kontorarealer, produktionsarealer og naturligvis også rengøring af baderum, kantine og køkkenfaciliteter. Desuden har vi også aftaler, hvor vi står for rengøring af skurvogne, der er placeret på byggepladser og andre steder.

  Helt konkret har Grønskov Service erfaring med rengøring af virksomheder i alle størrelser. I øjeblikket udfører vi erhvervsrengøring i erhvervsmål, som strækker sig op til 3000m2, men vi har naturligvis kapacitet til mere. Uanset størrelse kan vi afdække de grundlæggende behov som f.eks. støvsugning, vask af gulv, aftørring af flader, rengøring af toilet/bad og køkken. Men hvis du skulle have mere specifikke ønsker til din rengøring, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i disse.

  Eksempel på erhvervsrengøring priser

  Som udgangspunkt tager vi 240kr,- i timen for en fast aftale 1 gang om ugen. Priserne kan variere fra opgave til opgave, da ingen virksomheder er ens. Du kan læse mere om vores priser her. Men du bør være opmærksom på, at priserne er vejledende, og afhænger af hvor mange dage rengøringen skal afvikles over, samt muligheden for at placere redskaber, maskiner og rengøringsmidler på kundens adresse.

  Priseksempel på erhvervsrengøring

  Her har vi opstillet et priseksempel på en erhvervsrengøring:

  Virksomheden er på 1000 kvm fordelt på 2 etager, ønsker 12 timers rengøring ugentligt fordelt ud på alle ugens hverdage (2, 2, 2, 2, 4).

  Rengøringsplanen er udarbejdet i samarbejde med kunden, som består af faste daglige opgaver, samt opgaver efter behov.

  Pris: 10.000 kr,- ex moms.

  Du må gerne have høje forventninger til vores arbejde. Vi går nemlig selv op i de mindste detaljer.

  Grønskov Service er absolut det bedste alternativ, hvis man søger rengøringsservice af god kvalitet! Kontakt os og lad os fortælle, hvad vi kan tilbyde dig.

  Hvis du har spørgsmål til vores priser, kan du kontakte os på telefonen 21 62 21 46 eller via kontaktformularen.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  Vores kundeanmeldelser

  Herunder kan du se hvad vores kunder skriver om vores service

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  100% tryghed

  Ingen virksomheder er ens, men hvis der er en ting, de alle har tilfælles, er det, at de alle har brug for den mest grundlæggende rengøring. Vi har sans for detaljen, så uanset om du har brug for en grundlæggende eller en mere dybdegående rengøring, kan du trygt overlade opgaven til os.

  Når vi udfører vores rengøring, benytter vi os af de bedste produkter på markedet og ønskes der miljømærkning, har vi også en hel pakkeløsning til dette.

  Hvis du ønsker, vi skal være din kommende samarbejdspartner til at udføre erhvervsrengøring for din virksomhed, sørger vi naturligvis for at købe ind til den specifikke opgave. Du vil derudover få tildelt en fast rengøringsassistent, hvor der vil være rig mulighed for direkte kommunikation. Du kan derfor føle dig 100% tryg ved at lade os stå for rengøringen af virksomheden.

  Brug for erhvervsrengøring til virksomheder?

  Det er selvfølgelig helt uforpligtende at få et tilbud på en fleksibel og skræddersyet erhvervsrengøring og serviceløsning til din virksomhed. Vi tilstræber på at få en lang relation med vores kunder, da vi tror på, at dette er til glæde for både dig, medarbejderne og os.

  Få et tilbud på erhvervsrengøring i dag ved at udfylde kontaktformularen.
  Du kan også ringe til os. Vi er til at fange på telefonen 21 62 21 46, så skal vi nok sørge for at besvare din henvendelse.

  Erhvervsrengøring i lokalområdet

  Vi tilbyder alle vores services i og omkring disse områder:

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet