Rengøring Lejre

Få professionel kvalitetsservice i Lejre hos Grønskov Service. Vores rengøringsfirma tilbyder rengøring til både private hjem og erhverv, som er udført af vores dygtige og professionelle servicemedarbejdere. 


  Kvalitet og tilfredshed er vores garanti

  I vores rengøringsfirma er det vigtigt for os, at udføre professionelt arbejde af den højeste kvalitet. Vi giver vores kunder en tilfredshedsgaranti på det arbejde, som vi udfører.

  Det betyder, at hvis du ikke er helt tilfreds med rengøringen, så kommer vi tilbage og sørger for at arbejdet er pletfri – helt gratis selvfølgelig. 

  Kontrol og kommunikation er essensen for vores service

  For at sikre at vi giver dig den rette rengøringsservice i Lejre, og at vores arbejde bliver udført korrekt, så bruger vi også mange ressourcer på kontrol af arbejdet og kommunikation med medarbejderne.

  Kommunikation er nøglen til, at vores medarbejder giver vores kunder den service, som du forventer og har efterspurgt.

  Få kvalitetsrengøring derhjemme i Lejre

  Du kan føle dig tryg i, at hovedrengøringen i dit hjem bliver klaret af professionelle. Vores rengøringshold passer godt på dit hjem, og de sikrer, at det er et rart og dejligt rent hjem at komme tilbage til efter en hård arbejdsdag. Hele vores privat rengøringsservice dækker alle områder af dit hjem, så vi sørger for at komme over alle flader, hjørner og kanter, så intet bliver efterladt. 

  Det vigtigste er, at vores kunder er glade og tilfredse, og derfor går vi ikke på kompromis med vores service.

  Kontrol og kommunikation er essensen for vores service

  Hvis du ønsker en bestemt rengøringshjælp til dit hjem, så kan du få et skræddersyet rengøring tilbud i Lejre. Har du brug for, at vi kommer ud til dit hjem flere gange om ugen, eller blot et par gange om måneden, så kan vi sagtens tilpasse os.

  Vores service er meget fleksibel, og derfor kan du bare ændre i din rengøringsplan, hvis du gerne vil have en anden aftale, der passer bedre til dine ønsker.

  Erhvervsrengøring i Lejre i topkvalitet

  Søger du hjælp til at få rengjort dine kontorer? Rengjort din butik? Eller måske dit varelager? Vores rengøringsfirma har mange års erfaring, med mange forskellige typer virksomheder.

  Hos Grønskov Service tilbyder vi en effektiv rengøring, som passer til din virksomhed. Du kan få rengøringshjælp i alle former, om du så har en lille eller stor virksomhed, der har brug for vores service.

  Indeklimaet har stor betydning på arbejdspladsen

  Arbejdspladsens indeklima har stor betydning for de ansattes velvære, og det kan påvirke dem negativt, hvis der ikke er rengjort ordentlig på kontorerne.

  Vores medarbejdere har stor ekspertise og faglig dygtighed, som altid sikrer for at arbejde hårdt, til at blive den eftertragtet leverandør til erhvervsrengøring. Vi sørger for, at vores kunder får den bedste rengøringsoplevelse, så de får en god trivsel ved at gå på arbejde.

  Værdier for Grønskov Service

  Det er vigtigt for vores rengøringsfirma, at vi leverer god kvalitet. Derfor følger vi disse værdier hver dag:
  Så længe vi følger Grønskov Services værdier, kan vi sikre en konsekvent rengøringsservice overfor vores kunder.

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Få et godt tilbud på rengøring i Ballerup, 100% uforpligtende

  Der er ingen faste priser på vores rengøringspakker, da de både afhænger af rengøringens omfang og areal. 

  Vores priser er altid fornuftige og konkurrencedygtige, hvor alle kan være med. Du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som du kan overveje. 

  Men du kan med stor fordel klikke på vores vejledende rengøring priser i Ballerup, hvilket vil give dig en god indikation på, hvilken prisklasse vi ligger på.

  Vi kommer både ud til engangsrengøringer og til faste aftaler i Glostrup. Kontakt os i dag på 21 62 21 46, mail kontakt@gronskovservice.dk eller udfyld vores kontaktformular.

  Vil du ha´ tid til de vigtigste ting i livet? Så bestil rengøring i Ballerup

  Synes du at rengøring er noget energidrivende og tidkrævende omgang møg, som gør at du nogle gange går glip af tiden sammen med din familie, venner og hobbyer. Hos os har vi stor forståelse for, at du kan have det nøjagtig sådan med rengøring, derfor kan du med tryghed overlade din irriterende rengøring til os, hvor du allerrede efter vores første besøg, kan regne med et skinnende hjem eller kontor.

  Et rengøringsfirma med professionel vejledning og rådgivning

  Vores vigtigste opgave er at gøre dig tilfreds, og derfor sætter vi altid kunden først. Af den grund tilbyder vi også både rådgivning og vejledning inden for rengøring, ligesom vi selvfølgelig har tilfredshedsgaranti.

  Vi bruger også kun erfarne og pålidelige medarbejdere, der sætter en ære i at udføre en fantastisk service og at udføre arbejdet korrekt.

  Miljøvenlige rengøringsmidler

  Hos os er vi meget opmærksomme på at bruge de bedste og miljøvenlige rengøringsmidler. Dette gør, at vi opnår de bedste resultater for din rengøring, samt det er med til at gøre, at vi med ro i maven, kan garantere dig et skinnende og rent hus eller kontor, efter vi har været der. Måden vi sikrer os de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter, er ved at holde os opdateret på de nyeste trends indenfor rengøringsbranchen. Men samtidigt tester dem af inden, at vi bruger dem hos dig.

  Hvis allergien er der, tilpasser vi os

  Vi har stor fokus på at lytte til vores kunder. Det gør vi for at sikre os, at der ikke sker nogle misforståelser på farten. Da allergi er en almindelig ting blandt os mennesker, så er vi også meget opmærksomme på, at vi tilpasser vores rengøringsprodukter efter vores kunders behov, så der ikke opstår nogle komplikationer såsom en allergisk reaktion.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet