Rengøring i Hvidovre

Få rengøring i Hvidovre når det skal være professionelt rent


  Rengøring i Hvidovre efterlader dit hjem eller kontor skinnende

  Hos Grønskov Service tilbyder vi et bredt udvalg af rengøring i Hvidovre. Hvis du giver os en chance for at komme ud til dig, uanset om det er ude i virksomheden eller hjemme i privaten, kan vi med vores tilfredshedsgaranti garantere dig, at vi efterlader dit hjem eller kontor skinnende. 

  Vi har stor fokus på at lytte til vores kunders behov. Dette gør vi for at tilpasse os, så vi kan udføre den bedste rengøring for vores kunder.

  Rengøring i Hvidovre med dine behov i centrum

  Er du på udkig efter rengøring i Hvidovre, så er det helt op til dig, hvilken type du ønsker. Vi tilpasser rengøringen efter dine behov, så hvis du kun vil have udført rengøring i badeværelset, stuen eller i køkkenet, eller hvis du gerne vil have rengøring i hele huset, gør vi det gerne. Det samme tilbyder vi også hos virksomheder, hvor vi også kan tilpasse os dine krav. Hos Grønskov Service er det nemlig dig, der bestemmer, hvor vi skal gøre rent, og hvor ofte vi skal komme.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Professionel rengøring i Hvidovre

  Vi stræber os efter at være så professionelle som muligt i alle de former for rengøring, som vi tilbyder. Om det enten er erhvervs- og kontorrengøring, eller en anden form for rengøring i Hvidovre, kommer vi forbi med vores store erfaring indenfor faget.

  Hos Grønskov Service er kunden altid i fokus, og derfor bruger vi de bedste miljøvenlige rengøringsmider, og hvis der er tilfælde af allergier, tilpasser vi vores rengøringsprodukter, så der ikke er nogen, der bliver generet af vores rengøring. Vi vil nemlig gøre vores bedste for at passe godt på dig og dine værdier.

  Vi har fornuftige priser, hvor alle kan være med, og vi har en høj fokus på at overholde vores aftaler, når det kommer til både pris og arbejdstider.

  Rengøring af specielle områder - hvis du søger en bestemt form for rengøring

  Er du på udkig efter en rengøringsservice, der kan klare mere end blot den almindelige rengøring? Så er vores rengøring af specielle områder det, du søger. 

  Vi tilbyder rengøring af alt fra ovne og tæpper til gardiner og meget mere. Vores professionelle team har den ekspertise og erfaring, der kræves for at sørge for, at disse områder rengøres grundigt og effektivt.

  Vi er også i stand til at rengøre vinduer, spejle og andre glasoverflader, så du kan nyde en klar og ren udsigt. Vores team bruger kun de bedste rengøringsmidler og -udstyr, der er skånsomme for dine overflader, men samtidig effektive til at fjerne snavs og pletter.

  Rengøring kan være tidskrævende og kræver specieltudstyr

  Vi forstår, at nogle områder kræver mere end blot almindelig rengøring. Det kan være tidskrævende, og kræver måske endda specialudstyr eller -produkter. Derfor er vores rengøring af specielle områder den perfekte løsning, hvis du ønsker at have disse områder rengjort, men ikke selv har tiden eller evnerne til at klare det. 

  Så lad os hjælpe dig med at holde dit hjem, eller din virksomhed skinnende rent og frisk. Kontakt os i dag, og få mere information om vores rengøring, så du kan få en skræddersyet løsning, der er tilpasset efter dine specifikke behov.

  Pris på erhvervsrengøring i Hvidovre

  Når vi kommer ud til vores erhvervskunder, indkøber vi kvalitets klude og gulvmopper til den enkle virksomhed. Vi medbringer det nødvendige udstyr, men hvis virksomheden allerrede har støvsuger og rengøringsprodukter, benytter vi dem gerne.

  Ydelser der udføres

  • Støvsugning af gulv, tæpper og stofmøbler
  • Rengøring af køkken/kantine og opvask
  • Opskuring af toiletkummer og afvask af toilet
  • Vores aftaler tilpasses altid efter kundens behov

  Få et gratis tilbud på rengøring i Hvidovre

  Har du mod og lyst til at høre mere om dine muligheder for rengøring i Hvidovre, kan du altid kontakte os på 21 62 21 46 eller sende en mail til kontakt@gronskovservice.dk.

  Vi har også en kontaktformular, du kan udfylde.

  Du kan altid ringe eller maile til os, og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig os klare din rengøring.

  Pris på privatrengøring i Hvidovre

  Når vi kommer ud til vores private kunder, indkøber vi kvalitets klude og gulvmopper til det enkelte hjem. Vi medbringer det nødvendige udstyr, men vi kan også benytte husstandens støvsuger og rengøringsprodukter, hvis kunden foretrækker det.

  Ydelser der udføres

  • Støvsugning af gulv, gulvtæpper og stofmøbler.
  • Vask af gulve/trappevask
  •  Vinduespolering
  • Afstøvning (under nips-ting efter aftale)
  • Osv. Aftalen tilpasses kundens behov.

   

  Fast aftale (hverdage) om ugentlig rengøring, timepris 300kr,-

  Bestil rengøring i Hvidovre, og giv dig selv tid til alt det sjove

  Hos os kan vi godt forstå, hvis du synes, rengøring i din fritid ikke er det fedeste i verden, og slet ikke efter en lang arbejdsdag. Derfor synes vi, at du skal overveje at overlade rengøringen til os. Den mulighed har du med vores fornuftige priser og vores tilfredshedsgaranti, hvor du allerrede efter vores første besøg kan du læne dig tilbage i stolen, og nyde de skinnende overflader i din fritid.

  Vi står til rådighed for dig, fordi vi er passioneret for vores fag, og gerne vil give dig muligheden for at bruge mere tid på de vigtigste ting i livet.

  Vi bruger de bedste miljøvenlige rengøringsmidler

  Vi er meget betænksomme på at bruge de bedste og miljøvenlige produkter indenfor rengøringsbranchen. Vi har nemlig løbende afprøvninger af nye produkter, så vi ved, hvad der er det bedste at gøre rent med. Dette gør vi for at opnå de bedste resultater for vores kunder, så vi med garanti kan efterlade dit hjem eller virksomhed skinnende.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet