Rengøring i Albertslund

Få grundig rengøring i Albertslund med Grønskov Service som dit rengøringsfirma


  Altid fornuftige priser på rengøring i Albertslund

  Mangler dit hjem eller din virksomhed en grundig rengøring, så er du kommet til det rigtige sted. 

  Hos Grønskov Service står vi for rengøring i hele Albertslund. Det gælder uanset, om der er tale om privat- og erhvervsrengøring, 

  Vores vejledende rengøring pris ligger på 300 kr i timen. Her kan du læse mere om vores priser til private og erhverv. 

  Hos Grønskov Service tilpasser vi prisen på rengøring til opgavens omfang og det specifikke areal, der skal rengøres, hvilket sikrer, at du får en skræddersyet løsning, der matcher netop dine behov.

  Uanset om det drejer sig om rengøring i Albertslund eller andre nærliggende områder, garanterer vi altid fornuftige og konkurrencedygtige priser. 

  Vi tilbyder både engangsrengøringer og faste rengøringsaftaler, tilpasset dine ønsker og behov. Tøv ikke med at kontakte os for et gratis tilbud på rengøring i Albertslund. Vi ser frem til at gøre din hverdag lettere og renere.

  Rengøring i Albertslund med kun dansk arbejdskraft

  Hos Grønskov Service har vi mange års erfaring i faget. Vores rengøringsfirma i Albertslund benytter os kun af miljøvenlige rengøringsmidler, og vi har udelukkende dansk arbejdskraft. Du vil altid blive mødt af en af vores smilende og passioneret medarbejder med respekt for dig og rengøringsfaget.

   

  Opdag forskellen med Grønskov Service og giv dit hjem eller din virksomhed den opmærksomhed, den fortjener. Vi er dedikerede til at opfylde dine rengøringsbehov med erfaring, omsorg, og et stærkt fokus på miljøvenlige løsninger. Lad os vise dig, hvad det vil sige at have en pålidelig partner i rengøring, der værdsætter din tillid og dit inventar. Ring eller skriv til os hvis du mangler rengøring i Albertslund – fordi din tilfredshed er vores førsteprioritet hos Grønskov Service.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Alt fra erhvervsrengøring til bilpleje

  Her hos Grønskov Service løser vi alle former for rengøringsopgaver. Vi foretager os, som nævnt også af erhvervsrengøring i Albertslund, hvor vi i nogle tilfælde også plejer deres biler i form af indvendig og udvendig rengøring. I vores bilpleje for erhvervsdrivende plejer vi deres varebiler og servicebiler, vi tilbyder ligeledes bilpleje til vores private kunder.

  Mangler du professionel rengøring? Så udfører vi alt fra A til Z, så hvis du har nogle spørgsmål, er vi altid klar på at lære fra os.

  Du kommer i første række med rengøring i Albertslund

  Her hos Grønskov Service har vi altid kunden i fokus. Dermed levere vi altid den service, som kunden ønsker, og vi kan garantere dig, at vores medarbejdere er alle erfarne indenfor rengøringsbranchen. 

  Når du vælger at bruge os til at gøre rent hjemme hos dig eller i virksomheden, viser du os en stor tillid, som vi alle vil gøre vores bedste for at leve op til. 

  Med denne tillid, lover vi, at vi går meget op i at passe på tingene, samt at benytte miljøvenlige rengøringsmidler, der er skånsomt over for dit inventar.

  Vi er stolte af, at kunne garantere, at lige så snart vi hopper i arbejdstøjet, så er vi 100% klar til levere den bedste service, og det ville du ikke undgå at ligge mærke til.

  Tøv ikke med at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring i Albertslund. Lad os sammen skabe rene og indbydende rum, du og dine gæster vil elske. Ring eller skriv til os nu – fordi renlighed og kvalitet går hånd i hånd hos Grønskov Service.

  Rengøring i Albertslund opfylder dine behov

  VI er altid klar på at lytte til dine behov, og derefter tilpasse os, så vi kan imødekomme dem på bedst mulig vis.

  Lige meget om du skal have gjort rent efter din datters 18 års, eller har brug for en fast rengøringsaftale til virksomheden, så står vi altid klar med et smil på læben, og er klar til at levere et skinnende resultat.

  Hos os er vi meget opmærksomme på at benytte de bedste og meste miljøvenlige produkter, så vi kan garantere de bedste resultater.

  Det er muligt hos os at skræddersy den rengøring, der passer bedst til dig.

  Rengøringsfirma med speciale i haveservice

  Vi tilbyder den bedste haveservice på markedet, til både private og erhvervskunder. Som vores kunde kan du altid forvente en professionel og høj kvalitets service, og et resultat der lever op til dine forventninger – hver gang. 

  Grønskov Service har opnået betydelig erfaring og succes inden for vores nuværende serviceløsninger, i løbet af flere år i branchen. Vi er altid parat til at give rådgivning og anbefalinger, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

  Med Grønskov Service kan du trygt navigere igennem hele sæsonen, med en god start om foråret, almindelig vedligeholdelse om sommeren og efterårsvedligeholdelse til sidst.

  Vinduespolering i topklasse

  Vi hos Grønskov Service tilbyder en individuelt tilpasset løsning på vinduespudsning. Du kan selv bestemme, hvornår dine vinduer skal pudses, hvor mange vinduer der skal pudses, og om de skal rengøres både indvendigt og udvendigt.

  Med andre ord kan du sammensætte din vinduespolering på den måde, du ønsker.

  Du bestemmer hvor tit vi kommer på besøg

  Du kan også vælge, om du vil have besøg af os en gang eller flere gange om måneden. Det er helt op til dig. Vi er meget fleksible, så du kan altid ændre din rengøringsplan, så den passer til dine behov og ønsker, og vi vil tilpasse os efter det.

  Ring til os i dag og få et 100% uforpligtende tilbud på rengøring i Albertslund.

  Vi har ikke nogle faste priser på vores rengøring, da prisen varierer af rengøringens omfang og areal.

  Vi har altid fornuftige og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Du får selvfølgelig altid et gratis tilbud, med på vejen.

  Vi kommer både ud til engangsrengøringer og til faste aftaler i Glostrup. Kontakt os i dag på 21 62 21 46, mail kontakt@gronskovservice.dk eller udfyld vores kontaktformular,

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet