Rengøring Rødovre

Få rengøring i Rødovre når det skal være professionelt rent


  Kompetent og prisvenlig rengøring i Rødovre

  Har du brug for en grundig rengøring i Rødovre, er du havnet det rigtige sted. Hos Grønskov Service står vi både for privat- og erhvervsrengøring, og vi kører ud i hele Rødovre.

  Vi har mange års erfaring, bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler og har udelukkende dansk arbejdskraft. Du vil altid blive mødt af en smilende og passioneret medarbejder med respekt for dig og rengøringsfaget.

  Vi mener at kvalitet skal afspejle prisen på vores rengøring i Rødovre. Derfor kan vi allerede nu fortælle, at vores vejledende rengøringspriser ligger på 300 kr i timen.

  Få en erhvervsrengøring af topkvalitet

  Indeklimaet på arbejdspladsen spiller en betydelig rolle, for medarbejdernes trivsel og produktivitet i løbet af arbejdsdagen. Hvis rengøringen ikke bliver udført ordentligt, kan det have en negativ indvirkning på medarbejderne. 

  Hos Grønskov Service har vi mange års erfaring, inden for erhvervsrengøring, og kan derfor tilbyde effektiv rengøring til din virksomhed. Vi tilbyder tilpassede og skræddersyede rengøringsløsninger, til virksomheder i alle størrelser.

  Vores tilgang til rengøring er altid unik for den pågældende virksomhed, og tilpasses efter den enkeltes behov.

  Rengøring i Rødovre med dig som kunde i højsædet

  Vi har et motto om, at kunden altid er i fokus. Derfor leverer vi altid den service, der er behov for, og bruger udelukkende erfarne medarbejdere.

  Når du bruger os til at gøre rent på kontoret eller i dit private hjem, viser du os en stor tillid, som vi vil gøre alt for at leve op til. Derfor passer vi også altid på tingene, og vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler, der er skånsomme over for dit inventar.

  Vi står op hver dag for at levere den bedste service – og det vil du kunne mærke.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Drømmer du om rene overflader? Hjælpen er nær

  Har du lyst til at høre mere om vores rengøring i Rødovre, kan du altid kontakte os på 21 62 21 46 eller du kan udfylde vores kontaktformular.

  Vi har rimelige priser, hvor alle kan være med, og vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler, når det kommer til både pris og arbejdstider.

  Du kan altid få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at gøre rent for dig.

  Alt fra erhvervsrengøring til vinduespolering

  Hos Grønskov Service løser vi alle former for rengøringsopgaver.

  Vi kan foretage erhvervsrengøring på kontoret eller komme hjem til dig privat. Vi tilbyder både engangsrengøring og rengøring efter fast aftale.

  Skulle du have brug for haveservice, vinduespolering eller bilpleje, står vi også til rådighed og klar til at udføre et professionelt stykke arbejde på den front.

  Har du brug for rengøring i Rødovre, udfører vi alt fra A til Z, og vi giver også gerne vejledning og gode råd med på vejen.

  Rengøring efter dine behov, så få vores hjælp til rengøring i Rødovre

  Vi står altid klar til at imødekomme dine behov.

  Uanset om du ønsker en engangsrengøring efter en fest, eller du har brug for en fast aftale i forbindelse med rengøring på kontoret, står vi klar med kyndig hjælp og stor passion.

  Vi kan skræddersy den løsning, der passer bedst til dig, så du kan fokusere på de ting i livet, som giver værdi for dig.

  Spar tid på rengøring, og få mere tid i hverdagen

  Hvis du mangler tid i hverdagen eller synes, at rengøringen er en krævende opgave, kan du overdrage denne opgave til Grønskov Service, og få mere tid til de mere interessante ting i livet. 

  Vi er godt klar over, at det kan være svært at have fremmede mennesker i sit hjem, og derfor lægger vi stor vægt på tillid og respekt, når vi udfører rengøring for private. Vores dygtige medarbejdere sørger for en grundig rengøring af din bolig, hvor der naturligvis tages hensyn til boligens indretning og inventar.

  Har din bolig brug for en effektiv og grundig rengøring? Så kontakt os allerede i dag på telefonnummeret 21 62 21 46 eller via vores kontaktformular. Hos Grønskov Service vil vi med glæde give dig mere tid til de ting i livet, der er vigtige for dig.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet