Rengøring Brøndby

Rengøring er for nogen en sur tjans – for os er det vores stolte fag at levere rengøring i Brøndby med kvalitet og sans for de små detaljer.


  Alle former for rengøring i Brøndby

  Et køkken, der trænger til en hovedrengøring, et kontorgulv, som har set renere dage, eller et lager, der har brug for rengøringskærlighed. 

  Uanset hvilken rengøringsopgave du har til os, står vi klar til at løfte den med stor omhu. Der er ikke den opgave inden for privat-, erhvervs- og kontorrengøring, som vi ikke gerne tager på vores skuldre. 

  Vores lange erfaring har bragt os vidt omkring, og vi kan derfor klare lige præcis den form for rengøring i Brøndby, du mangler hjælp til.

  Rengøringsfirma i Brøndby med respekt for dine ønsker

  Når vi tager ud til vores kunder, gør vi det altid med største respekt for opgaven – og ikke mindst deres ønsker. Vi vægter tillid og troværdighed højt. Uanset om det er i private hjem eller på arbejdspladsen, du vil have vores støvklud forbi.

  Vores arbejde hviler først og fremmest på kommunikation med dig. Alle vores medarbejdere er dansktalende, så vi fra første færd kan være sikker på, at vi til fulde forstår dine ønsker og behov.

  Det er ud fra dem, at vi skræddersyr en individuel løsning til dig. Det er ene og alene op til dig, hvor meget og hvor ofte du ønsker vores rengøringshjælp. Har du brug for en enkelt gang om ugen? En enkelt gang om måneden? Eller måske et sted midt i mellem?

  Vi hjælper dig, når dit behov er det – og vi kan altid skrue på vores aftale, så den hele tiden matcher dine ønsker.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Overkommelige og kundevenlige priser

  Prisen for vores rengøringstjenester varierer afhængigt af opgavens art, størrelse og hyppighed. Derfor kan vi ikke fastsætte en fast pris på forhånd. Men vi kan garantere, at vores priser er konkurrencedygtige og overkommelige, fordi vi mener, at alle skal have mulighed for at få et rent hjem eller kontor. 

  Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på vores service, så du kan få en idé om prisen. Hvis du vil se vores vejledende priser for privat rengøring, kan du klikke på linket her

  Hvis du er interesseret i erhvervsrengøring, kan du finde vores vejledende pris lige her.

  Hiv os ind til professionel rengøring i Brøndby

  Vil du høre mere om vores ydelser? Eller vil du gerne blive klogere på de skarpe priser, vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder desuden altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud, uanset hvilken form for rengøring i Brøndby du ønsker.

  Ring til os på telefon 21 62 21 46, eller smid en mail til kontakt@gronskovservice.dk.

  Du kan eventuelt kigge på vores vejledende priser.

  Rengøring i Brøndby – kvalitet og grundighed er vores varemærke

  Leder du efter et rengøringsfirma i Brøndby, hvor du er garanteret kvalitet og omhyggelighed? Vi er lige her.

  Hos Grønskov Service lever vi af at levere kvalitetsresultater til vores mange glade privat- og erhvervskunder. Kvalitet gennemsyrer hele vores tankegang – og det er den, der er målestokken for vores rengøringsarbejde hver dag.

  Tilfredshedsgaranti med Rengøring i Brøndby

  Vi bruger udelukkende de bedste mærker og redskaber på markedet, så du kan være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Hos os får du tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at har du de mindste anmærkninger, kommer vi tilbage og rengør om – kvit og frit.

  Skånsomme & miljøvenlige rengøringsmidler

  Vi ønsker at give dig den bedste rengøringsoplevelse, udført af dygtige og passionerede fagfolk. Vores ansatte ankommer altid med et smil på læben, og vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler, som er skånsomme både for klimaet og dit inventar.

  Vi har opbygget stor erfaring gennem årene, som vi kan trække på, når vi udfører rengøring for dig. Vores medarbejdere brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse, og dette er en stor del af vores passion for at udføre vores arbejde.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet