Rengøring København

Leder du efter rengøring i København med sans for kvalitet, behøver du ikke lede videre. Grønskov Service er et professionelt og erfarent rengøringsfirma med kvalitet som kerneværdi i alt, hvad vi foretager os. Det gør vi altid med respekt for vores kunders ønsker og høje krav.


  Kontor, hjem og arbejdsplads – alt i rengøring i København

  Hvad enten du ønsker rengøring af dit kontor, hjem eller din arbejdsplads i København, løfter vi opgaven til perfektion. Vi tilbyder alle former for professionel rengøring med udgangspunkt i dine behov.

  Erhvervsrengøring København

  Hos Grønskov Service kan du være sikker på at få erfaren erhvervsrengøring i København – hvad enten det er i en butik, på en klinik eller i et lager. Vi har i mange år hjulpet både små og store virksomheder med at skabe et rent og lækkert arbejdsmiljø.

  Vores løsninger tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov – ud fra dem skræddersyr vi en løsning, som altid er fleksibel. På den måde kan du ændre i den, hvis dine behov ændrer sig undervejs.

  Kontorrengøring København

  Vil du altid sikre et rent og nydeligt kontormiljø for dine ansatte, har vi stor ekspertise indenfor kontorrengøring i København.

  Her finder vi en individuel løsning, der passer med dine ønsker – uanset om det er en større hovedrengøring, eller det er en fast ugentlig aftale med flere små rengøringer om ugen.

  Privatrengøring København

  Har du ikke tid eller overskud til at klare rengøringen i dit hjem, tager vi gerne over for dig. Vi sikrer altid en grundig rengøring, hvad enten du ønsker en let rengøring én gang om ugen, eller du foretrækker en stor hovedrengøring én gang om måneden.

  Sammen lægger vi en plan for din rengøring, så du får det præcis, som du vil have det. Vi kan altid justere på planen undervejs, hvis du får brug for mere eller mindre rengøring i København.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Lad vores danske team klare din rengøring i København

  Vi har sammensat et team af danske medarbejdere, der altid kan finde ind til kernen af dine ønsker. Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din rengøring i København? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os på telefon 21 62 21 46 eller mail kontakt@gronskovservice.dk.

  Vi sender også altid gerne et skarpt tilbud til dig – det er helt gratis og uforpligtende. Kig eventuelt på vores vejledende priser. Her kan du hurtigt og nemt finde frem til hvilken prisklasse vi ligger på.

  Tillid og respekt med Rengøring i København

  Uanset hvilken type rengøring i København, som du er på udkig efter, kan Grønskov Service med sikkerhed i stemmen fortælle, at vi kan stå for hele rengøringen. 

  Vi klarer din rengøring i København med den største respekt for dig, dine ønsker og ikke mindst inventar. 

  Tillid og respekt er vores nøgleværdier i vores arbejde – dem kombinerer vi med høj kvalitet, så vi altid sikrer et tilfredsstillende resultat for vores kunder.

  Rengøringsfirma i København med tilfredshedsgaranti

  Når vi har været forbi med støvkluden, er der ikke en finger at sætte på resultatet. Finder du alligevel en lille nullermand i hjørnet, sender vi straks en medarbejder hen for at rette fejlen. 

  Med andre ord tilbyder vi rengøring i København med tilfredshedsgaranti – naturligvis gratis.

  Hvorfor Grønskov Service er det rette valg til dig

  Der er mange fordele ved at ansætte en professionel rengøringsservice til dit hjem eller kontor. Her er nogle af de vigtigste: 

  Rengøring udført af professionelle

  Hos Grønskov Service har vi fagfolk med stor ekspertise inden for rengøring. De har den nødvendige viden om, hvordan man rengør forskellige overflader og materialer, på den mest effektive måde. 

  De har også adgang til de bedste rengøringsmidler og -udstyr, der er tilgængelige på markedet. Dette betyder, at dit hjem eller kontor vil blive rengjort på den mest grundige, og professionelle måde muligt.

  Spar tid og energi

  At rengøre dit hjem eller kontor, kan være en tidskrævende og udmattende opgave. Ved at ansætte en professionel rengøringsservice, kan du frigøre tid og energi til at fokusere på andre vigtige opgaver.

  Få et grundigt rent resultat

  Vores medarbejdere har erfaring og ekspertise, til at rengøre dit hjem eller kontor, både grundigt og effektivt. De bruger også de rigtige rengøringsmidler og udstyr til at sikre, at dit hjem eller kontor bliver skinnende rent. 

  Skræddersyet til dine behov

  Hos Grønskov Service kan du tilpasse rengøringen, helt efter dine specifikke behov og krav. Du kan vælge at få en regelmæssig rengøringsservice, eller en enkeltstående rengøring, alt efter hvad der passer bedst til dig.

  medarbejder, der polerer et vindue

  Book tid til rengøring i København og få mere overskud i hverdagen

  Der er mange gode grunde til at have et rent hjem eller arbejdsplads. Der er også mange gode grunde til, at man ikke får gjort rent.

  Lad os klare rengøringen, så du kan fokusere på det, der er vigtigt i dit liv. Om det så er på kontoret, hvor vi kan give merværdi, eller i hjemmet, hvor hyggetid med familien eller fritidsinteresser bliver prioriteret højere end rengøringen.

  Vi lytter altid til dine behov, og vi kan både komme til engangsrengøringer eller efter fast aftale.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet