Rengøring i Glostrup

Grønskov Service tilbyder rengøring i Glostrup i absolut
topklasse


  Rengøring i Glostrup udført i særklasse

  Grønskov Service tilbyder alle former for rengøring i Glostrup, som du har behov for. Vi kommer gerne med vores passion og erfaring indenfor rengøring hjem til dig, ligesom vi også tager os af kontor- og erhvervsrengøring i Glostrup, vinduespolering og bilpleje.

  Vores passion og erfaring kommer af, at vi alle hos Grønskov Service elsker at gøre rent og efterlade dit hjem eller kontor skinnende.

  Kunden er altid i fokus hos os, og derfor bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, passer godt på dine ting, og du er garanteret for erfaren dansk arbejdskraft.

  Vi udfører alle former for rengøring i Glostrup

  Vi er et stærkt og troværdigt rengøringsfirma, der tilbyder alle former for rengøring i Glostrup. Er du virksomhedsejer, kommer vi gerne ud til dig og din virksomhed, og gør hovedrent på kontorerne, toiletterne og cafeteriet.

  Det kan også være, du bare mangler en, der kan komme hjem til dig og gøre din private bolig rent, mens du er på arbejde, og børnene er i skole eller dagpleje. I dette tilfælde er vi selvfølgelig også behjælpelige med privat rengøring, selvfølelig også med miljøvenlige og i visse tilfælde, allergivenlige produkter.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på rengøring i Glostrup.

  Vi har ikke faste priser på vores rengøring, da prisen afhænger af rengøringens omfang og areal.

  Dog har vi altid gode og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Du får selvfølgelig et 100% uforpligtende tilbud, som du kan tænke over.

  Vi kommer både ud til engangsrengøringer og til faste aftaler i Glostrup. Kontakt os i dag på 21 62 21 46, mail kontakt@gronskovservice.dk eller udfyld vores kontaktformular.

  Du kan eventuelt kigge på vores vejledende priser på rengøring i Glostrup. Det kan give dig et godt billede af, hvilken prisklasse vi ligger på.

  Bestil rengøring i Glostrup, så du kan få tid til alt det sjove

  Vi kan 100% godt forstå, hvis du ikke synes, rengøringen er det sjoveste i verden især efter en travl arbejdsdag. Derfor kan du med tryghed overlade din rengøring i Glostrup til os, hvor du allerrede efter vores første besøg kan regne med skinnende flader, enten derhjemme eller på kontoret.

  Den tillid du giver os ved at lade os gøre rent, vil vi gøre alt for at leve op til. Vi står til rådighed, fordi vi er passioneret inde for vores fag, og gerne vil give dig muligheden for at bruge mere tid på de sjove og vigtige ting i livet.

  Miljøvenlig og allergivenlig rengøring i Glostrup

  Kunden er hos Grønskov Service altid i fokus, og derfor tager vi hensyn til dig og dine værdier, når du er så venlig at lukke os ind i dit hjem eller din arbejdsplads. Uanset om vi skal stå for din rengøring i Glostrup hos din virksomhed eller i dit hjem, kan du trygt stole på, at vi passer godt på dine ting. 

  Vi bruger ligeledes altid miljøvenlige rengøringsmidler, og hvis der skal tages hensyn til allergier, tilpasser vi os selvfølgelig, og benytter allergivenlige produkter.

  Vi kommer altid på besøg med positivt og smilende energi, når vi kommer og gør rent. Hvis du står med spørgsmål til rengøring, er vi også altid klar til at lære fra os.

  Professionel rengøring til både privat og erhverv

  Hos Grønskov Service i Glostrup tilbyder vi både rengøring til de private hjem, og i diverse virksomheder. Uanset hvilken type opgave det er, kan vores rengøringshold udføre opgaven, alt efter dine rengøringsbehov.

  Privatrengøring

  Hvis du mangler tid i hverdagen, eller hvis du synes, at rengøringen er en kedelig opgave, kan du overlade det til Grønskov Service og bruge din tid på mere interessante ting. 

  Vi forstår, at det kan være udfordrende at have fremmede i sit hjem, og derfor er tillid og respekt vigtige faktorer for os, når vi udfører rengøring for private. Vores dygtige medarbejdere sørger for en grundig rengøring af dit hjem, og tager selvfølgelig hensyn til dit hjem og dets inventar.

  Erhvervsrengøring

  På arbejdspladsen har indeklimaet en enorm betydning for, at medarbejderne har en god trivsel i løbet af arbejdsdagen. Hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent, kan det have en negativ påvirkning på medarbejderne. 

  Grønskov Service har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og kan derfor tilbyde effektiv rengøring af din virksomhed. Vi tilbyder skræddersyede og individuelle rengøringsløsninger, til både små og store virksomheder. Den enkelte løsning vil altid være unik for den pågældende virksomhed, men også fleksibel. Hvis der er behov for det, kan aftalen altid ændres.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet