Rengøring Greve

Hos Grønskov Service får du rengøring i Greve med kvalitet og grundighed for øje – og altid med skræddersyede løsninger til dit behov. Vi finpudser gerne et godt og skarpt tilbud til dig, hvis du vil have kompetente hænder til at klare rengøringen.


  Hvilken type rengøring i Greve kan vi hjælpe med?

  Vil du gerne have en hånd til den ugentlige rengøring i dit hjem? Eller trænger dit kontor eller din arbejdsplads til en større overhaling med moppe og spand? Så klarer vores team af danske og kvalitetsbevidste medarbejdere gerne opgaven for dig.

  Vi løser alle typer af rengøringsopgaver indenfor kontor-, erhvervs- og privatrengøring. Og vi kan altid lave en løsning, der passer til netop dit behov.

  Rengøring i Greve – kvalitet til skarpe priser

  Vores kvalitetssans er der ikke en fedtet finger at sætte på. Vi har kvalitet med os i alle dele af vores arbejde, når vi udfører rengøring i Greve. Det er ganske enkelt en kerneværdi, vi aldrig går på kompromis med.

  Det betyder også, at vi altid kan sikre dig et resultat på et højt kvalitetsniveau. Vi er ikke færdige med en opgave, før du er 100 % tilfreds med, hvordan dit hjem, kontor eller arbejdsplads ser ud. Har vi mod al forventning misset noget, kommer vi hurtigt tilbage og fuldender arbejdet – det skal du naturligvis ikke betale en krone ekstra for.

  Selvom du får kvalitet, har vi støvsuget vores tilbud for alt unødvendigt – på den måde kan vi altid tilbyde dig gode priser, der holder.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Kontakt os for professionel rengøring i Greve

  Skal vores rengøringsfirma i Greve hjælpe dig med at få et renere arbejdsmiljø med høj trivsel? Eller har du spørgsmål til vores priser og ydelser?

  Kontakt os gerne på telefon 21 62 21 46, eller send en mail til kontakt@gronskovservice.dk. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende og gratis tilbud på rengøring i Greve til dig.

  Få bedre trivsel med erfarent rengøringsfirma i Greve

  Et beskidt arbejdsmiljø kan have en negativ effekt på arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen. Med rene og lækre lokaler kan dine medarbejdere tænke klart og kreativt igen.

  Omgivelserne spiller en afgørende rolle for, hvordan medarbejdere føler sig tilpas. Og det har også en indvirkning på performance og effektivitet. Får du professionel rengøring i Greve, kan du skabe de bedste betingelser for trivsel på arbejdspladsen.