Rengøring Roskilde

Få grundig rengøring i Roskilde med Grønskov Service som dit rengøringsfirma


  Rengøring i Roskilde udført med passion for faget

  Hos Grønskov Service udfører vi alle former for rengøring i Roskilde. Vi kommer gerne hjem til dig, ligesom vi tager os af erhvervs- og kontorrengøring, vinduespolering og bilpleje.

  Vi elsker at gøre rent og derfor behøver du ikke at gøre det. Vi forstår godt, at du hellere vil prioritere arbejde, familie eller venner. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig.

  Kunden er altid i fokus hos os, og derfor bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, passer godt på dine ting og bruger erfaren dansk arbejdskraft.

  Alt fra A til Z inden for rengøring i Roskilde

  Vi er et alsidigt rengøringsfirma, der tilbyder alle former for rengøring i Roskilde. Driver du virksomhed, kommer vi gerne og tørrer overflader af og står for en grundig rengøring på toilettet.

  Det kan også være, at du bare drømmer om at komme hjem til en ren bolig, og her er vi selvfølgelig også behjælpelige med privat rengøring i Roskilde i alle afskygninger. 

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Få rengøring i Roskilde til konkurrencedygtige priser

  Vi har ingen faste priser på vores rengøring i Roskilde, da vores priser varierer alt efter opgave og areal. Til gengæld lover vi, at vi har konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Vi har sammensat vejledende rengøringspriser, så du kan få et overblik over vores prisklasse.

  Du kan altid få et uforpligtende tilbud på din rengøring, som du kan tænke over. Har du brug for rådgivning, står vi også altid klar og kan kontaktes på telefon 21 62 21 46 eller du kan også udfylde vores kontaktformular,

  Rengøring i Roskilde med tanke på dig og miljøet

  Vi har altid dig som kunde i fokus, og derfor tager vi også hensyn til dig og dine ting, når du viser os tillid og lukker os ind i dit hjem.

  Uanset om vi skal gøre rent på kontoret eller i dit private hjem, passer vi godt på dine ting, og vi bruger altid miljøvenlige rengøringsmidler.

  Vores medarbejdere kommer med et positivt sind og er altid smilende, når de skal stå for din rengøring i Roskilde. Har du brug for vejledning, hjælper vi dig selvfølgelig altid gerne på vej.

  Book tid til rengøring i Roskilde og få mere overskud i hverdagen

  Der er mange gode grunde til at have et rent hjem eller arbejdsplads. Der er også mange gode grunde til, at man ikke får gjort rent.

  Lad os klare din rengøring i Roskilde, så du kan fokusere på det, der er vigtigt i dit liv. Om det så er på kontoret, hvor vi kan give merværdi, eller i hjemmet, hvor hyggetid med familien eller fritidsinteresser bliver prioriteret højere end rengøringen.

  Vi lytter altid til dine behov, og vi kan både komme til engangsrengøringer eller efter fast aftale.

  Hvorfor bør du vælge Grønskov Service?

  Vi har altid dig som kunde i fokus, og derfor tager vi også hensyn til dig og dine ting, når du viser os tillid og lukker os ind i dit hjem.

  Uanset om vi skal gøre rent på kontoret eller i dit private hjem, passer vi godt på dine ting, og vi bruger altid miljøvenlige rengøringsmidler.

  Vores medarbejdere kommer med et positivt sind og er altid smilende, når de skal stå for din rengøring i Roskilde. Har du brug for vejledning, hjælper vi dig selvfølgelig altid gerne på vej.

  Spar tid og energi

  At skulle gøre rent kan være en tids- og energikrævende opgave. Især hvis man har en travl hverdag, kan det være svært at finde tiden og energien til at klare opgaven. Derfor kan det være en stor fordel at hyre vores rengøringsservice i Roskilde, som kan klare rengøringen for dig. 

  Få et rent og sundt hjem eller kontor

  Vores rengøringsservice kan hjælpe med at opretholde et rent og sundt miljø, i dit hjem eller kontor. Rengøringstjenesterne inkluderer bl.a. støvsugning, gulvvask, aftørring af overflader, rengøring af køkken og badeværelse og meget mere. Ved at hyre vores rengøringshold kan du være sikker på, at dit hjem eller kontor er helt fri for støv, skidt og bakterier, som kan føre til allergier og sygdomme.

  Få en skræddersyet rengøringsløsning

  Hos Grønskov Service i Roskilde tilbyder vi en række forskellige rengøringstjenester, som kan tilpasses efter dit behov og ønsker.

  Det kan f.eks. være en fast ugentlig rengøring, en engangsrengøring før eller efter et arrangement, eller en særlig rengøring af et specifikt område eller en specifik genstand i hjemmet eller på kontoret.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet