Rengøring Ballerup

Grønskov Service tilbyder rengøring i Ballerup i absolut topklasse


  Rengøring i Ballerup efterlader ingen spor

  Her hos Grønskov Service tilbyder vi alle former for rengøring i Ballerup. Vi kommer gerne forbi med vores store erfaring indenfor rengøringsfaget hjem til dig, ligesom vi også tager os af erhvervs- og kontorrengøring i Glostrup, vinduespolering og bilpleje.

  Vores passion og erfaring kommer af, at vi alle hos Grønskov Service elsker at gøre rent og efterlade dit hjem eller kontor skinnende.

  Hos os er du altid i fokus, og derfor bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, og i visse tilfælde allergivenlige produkter. Vi gør en dyd ud af at passe godt på dine værdier, og bruge erfaren dansk arbejdskraft.

  Troværdig rengøring i Ballerup

  Grønskov Service kommer gerne ud til dig, uanset om det er på kontoret eller hjemme i privaten. Vi har fokus på at lytte til dine behov. Dette gør vi, fordi vi gerne vil tilpasse os til den rengøring, du ønsker. Det gør vi for at kunne opbygge tillid fra starten af, så du trygt kan stole på, at vi gør vores arbejde, som du gerne vil have det.

  Rengøringen som vi tilbyder, er helt op til vores kunder. Vi kan både iværksætte rengøring i stuen, på badeværelset, i køkkenet eller rengøre hele huset. Det samme tilbyder vi også til de erhvervsdrivende, hvor vi kan komme rengøre på kontorerne, toiletterne og fælles/spisearealerne, eller rengøre hele virksomheden. Det er dig, der bestemmer, hvor vi skal gøre rent, og hvor ofte vi skal komme.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Få et godt tilbud på rengøring i Ballerup, 100% uforpligtende

  Der er ingen faste priser på vores rengøringspakker, da de både afhænger af rengøringens omfang og areal. 

  Vores priser er altid fornuftige og konkurrencedygtige, hvor alle kan være med. Du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som du kan overveje. 

  Men du kan med stor fordel klikke på vores vejledende rengøring priser i Ballerup, hvilket vil give dig en god indikation på, hvilken prisklasse vi ligger på.

  Vi kommer både ud til engangsrengøringer og til faste aftaler i Glostrup. Kontakt os i dag på 21 62 21 46, mail kontakt@gronskovservice.dk eller udfyld vores kontaktformular.

  Vil du ha´ tid til de vigtigste ting i livet? Så bestil rengøring i Ballerup

  Synes du at rengøring er noget energidrivende og tidkrævende omgang møg, som gør at du nogle gange går glip af tiden sammen med din familie, venner og hobbyer. Hos os har vi stor forståelse for, at du kan have det nøjagtig sådan med rengøring, derfor kan du med tryghed overlade din irriterende rengøring til os, hvor du allerrede efter vores første besøg, kan regne med et skinnende hjem eller kontor.

  Et rengøringsfirma med professionel vejledning og rådgivning

  Vores vigtigste opgave er at gøre dig tilfreds, og derfor sætter vi altid kunden først. Af den grund tilbyder vi også både rådgivning og vejledning inden for rengøring, ligesom vi selvfølgelig har tilfredshedsgaranti.

  Vi bruger også kun erfarne og pålidelige medarbejdere, der sætter en ære i at udføre en fantastisk service og at udføre arbejdet korrekt.

  Miljøvenlige rengøringsmidler

  Hos os er vi meget opmærksomme på at bruge de bedste og miljøvenlige rengøringsmidler. Dette gør, at vi opnår de bedste resultater for din rengøring, samt det er med til at gøre, at vi med ro i maven, kan garantere dig et skinnende og rent hus eller kontor, efter vi har været der. Måden vi sikrer os de bedste og miljøvenlige rengøringsprodukter, er ved at holde os opdateret på de nyeste trends indenfor rengøringsbranchen. Men samtidigt tester dem af inden, at vi bruger dem hos dig.

  Hvis allergien er der, tilpasser vi os

  Vi har stor fokus på at lytte til vores kunder. Det gør vi for at sikre os, at der ikke sker nogle misforståelser på farten. Da allergi er en almindelig ting blandt os mennesker, så er vi også meget opmærksomme på, at vi tilpasser vores rengøringsprodukter efter vores kunders behov, så der ikke opstår nogle komplikationer såsom en allergisk reaktion.