Rengøring i Ishøj

Skal det være professionelt rent, skal det være Grønskov Service. Med mange års erfaring siddende i gulvmoppen hjælper vi med rengøring i Ishøj på kontor, arbejdsplads og i private hjem – altid med kundens ønsker i fokus.


  Vi løser alle former for rengøring i Ishøj

  Trænger dit kontor til et effektivt svirp med vores støvklud? Har du et lager, der kunne bruge en omgang rengøring? Eller vil du gerne give dit hjem den store hovedrengøring?

  Uanset hvad hjælper vi erhvervs- og privatkunder med alt indenfor rengøring. Og vi gør det altid med et smil på læben og et stort engagement. Vi elsker vores arbejde, og vi elsker at udføre rene resultater for vores kunder.

  Få rengøring i Ishøj med kvalitet ned til mindste detalje

  Kvalitet er en afgørende værdi for os. Leder du efter et rengøringsfirma i Ishøj, der kan levere kvalitet på et højt og professionelt plan, er vi det rette match.

  Alle vores medarbejdere er stolte af deres job, og de udfører altid rengøringsarbejdet med stor præcision og omhu. Det betyder også, at vi ikke går, før vi har kontrolleret vores eget arbejde.

  Skulle der mod forventning være nogle mangler, tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti. Det er din sikkerhed for, at du altid får et tilfredsstillende resultat. Er du ikke helt tilfreds, kommer vi altid tilbage og færdiggør arbejdet til klinisk perfektion – uden yderligere beregning.

  Erhvervsrengøring er vigtig for medarbejdernes trivsel

  Medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen er i høj grad påvirket af indeklimaet, og en utilstrækkelig rengøring kan have en negativ effekt på dette. Hos Grønskov Service er vi specialiserede i erhvervsrengøring, og kan tilbyde effektive rengøringsløsninger til virksomheder i alle størrelser. 

  Vi skræddersyr hver løsning individuelt, så den passer til den pågældende virksomheds behov og ønsker. Samtidig er vores løsninger fleksible, så de kan justeres, hvis behovet opstår. Med vores mange års erfaring kan du trygt overlade ansvaret for rengøringen til os, og fokusere på din virksomheds kerneopgaver.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Skal vi klare din rengøring?

  Vil du gerne have vores hjælp til rengøring i Ishøj i dit hjem eller på din arbejdsplads, er vi ikke længere end et opkald væk. Vi svarer også altid gerne på spørgsmål omkring vores ydelser.

  Hos Grønskov Service får du skarpe priser på rengøring, og vi sender dig altid gerne et uforpligtende tilbud. Tag et kig på vores vejledende priser, som kan give dig et godt billede af, hvor vi ligger henne prismæssigt. Ring til os på telefon 21 62 21 46, eller send os en mail på kontakt@gronskovservice.dk, så kan vi også komme med et gratis tilbud.

  Mere tid i hverdagen med professionel privatrengøring

  Har du også svært ved at finde tid i din travle hverdag til at udføre rengøring, eller synes du simpelthen bare, at det er en kedelig og tidskrævende opgave?

  Så fortvivl ej, for Grønskov Service står klar til at hjælpe dig med privatrengøring, og give dig mere tid til at fokusere på andre spændende ting i livet. 

  Vi forstår, at det kan være udfordrende at have fremmede mennesker i sit private hjem, og derfor lægger vi stor vægt på at skabe tillid og respekt i vores arbejde.

  Vores dygtige medarbejdere er dedikerede til at udføre en grundig og omhyggelig rengøring af dit hjem, og vi tager selvfølgelig hensyn til både boligens layout og inventar.

  Rengøring i Ishøj med fokus på dine behov

  Når vi kommer ud til din opgave, bliver du altid mødt af danske medarbejdere. På den måde sikrer vi, at vi altid forstår dine ønsker og behov til fulde.

  Vi lytter grundigt til de ønsker, du har til opgaven – og ud fra dem skræddersyr vi en effektiv løsning, der er den helt rette for dig. Ønsker du en fast rengøringsaftale med os, sætter vi sådan en op. Men ønsker du blot vores hjælp, når kontoret eller hjemmet trænger lidt ekstra, er det også en mulighed for os.

  Det er dine behov, der er omdrejningspunkt, når vi udfører rengøring i Ishøj.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet