Rengøring Kirke Hyllinge

Grønskov Service tilbyder rengøring i Kirke Hyllinge i absolut topklasse


  Professionel og miljøvenlig rengøring i Kirke Hyllinge

  Hos Grønskov Service tilbyder vi alle former for rengøring i Kirke Hyllinge. Vi kan også stå for bilpleje og vinduespolering, og vi har mange års erfaring inden for branchen.

  Vores fornemmeste opgave er at gøre dig tilfreds. Du vil altid være i centrum, og er du ikke tilfreds med vores rengøringsarbejde, kommer vi selvfølgelig tilbage og udfører det til perfektion.

  Vi bruger dansk arbejdskraft og miljøvenlige rengøringsprodukter, og du kan være sikker på at få en serviceminded og pålidelig medarbejder ud til dit hjem eller kontor.

  Vi udfører alle former for rengøring i Kirke Hyllinge

  Grønskov Service er et alsidigt og fleksibelt rengøringsfirma i Kirke Hyllinge. Det betyder, at vi kan udføre alle former for rengøring på alle tænkelige steder.

  Skal du bare have foretaget rengøring af dit badeværelse? Eller trænger arbejdspladsen til en kærlig hånd? Vi udfører både privat- og erhvervsrengøring, ligesom vi står for kontorrengøring, vinduespolering og bilpleje.

  Vi går altid til opgaven med et smil og stor glæde, og vi tilpasser os altid dine behov, når vi kommer ud til Kirke Hyllinge for at gøre rent for dig.

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Få et godt tilbud på rengøring i Kirke Hyllinge ganske uforpligtende

  Vi har ingen fast pris på vores rengøring, da den både afhænger af rengøringens omfang og areal. Men vi har en vejledende prisliste, som du kan kigge på, så du nogenlunde ved, hvilken prisklasse vi ligger på.

  Vi kan trygt love, at vi altid har gode og konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som du kan tænke over.

  Vi kommer både ud til engangsrengøringer og til faste aftaler i Kirke Hyllinge. Kontakt os i dag på 21 62 21 46 eller udfyld vores kontaktformular,

  Bestil rengøring i Kirke Hyllinge, så du bruger tid på det, der er vigtigt

  Vi forstår godt, hvis du nedprioriterer rengøringen til fordel for andre ting. Det kan være en travl arbejdsdag, tid med familien eller fritidsinteresser.

  Derfor kan du lade os stå for din rengøring. Uanset om vi skal få kontoret eller hjemmet til at skinne, er det at vise os stor tillid. Den tillid vil vi gøre alt for at leve op til, så du kan bruge tid på de vigtige ting i dit liv.

  Derfor bruger vi også kun miljøvenlige rengøringsmidler, ligesom vi passer på dine ting, som var det vores egne.

  Rengøringsfirma i Kirke Hyllinge med professionel vejledning og rådgivning

  Vores vigtigste opgave er at gøre dig tilfreds, og derfor sætter vi altid kunden først. Af den grund tilbyder vi også både rådgivning og vejledning inden for rengøring i Kirke Hyllinge, ligesom vi selvfølgelig har tilfredshedsgaranti.

  Vi bruger også kun erfarne og pålidelige medarbejdere, der sætter en ære i at udføre en fantastisk service og at udføre arbejdet korrekt.

  Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

  Har du brug for hjælp til rengøring, og vil gerne vide mere om dine muligheder for rengøring i Kirke Hylling? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefonnummeret  eller ved at sende en e-mail til kontaktformular nedenfor.

  Vores priser på rengøring i Kirke Hylling er altid konkurrencedygtige, hvilket betyder, at alle kan være med. Vi har stort fokus på at overholde vores aftaler, både når det kommer til priser og arbejdstider, og det er noget, vi tager meget seriøst.

  Du kan altid ringe eller sende en e-mail til os, og få et uforpligtende tilbud på rengøring eller stille eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ser frem til at høre fra dig, og forhåbentlig hjælpe dig med din rengøring.

  Respekt for dig og dine ønsker

  Uanset hvilken type rengøring du har brug for i Kirke Hylling, kan du med sikkerhed stole på Grønskov Service til at tage sig af det hele. 

  Vi udfører din rengøring i Kirke Hylling med den største respekt for dig, dine ønsker og ikke mindst dit inventar. Tillid og respekt er nøgleværdier for os i vores arbejde, og vi kombinerer dem med høj kvalitet, så vi altid kan levere et tilfredsstillende resultat til vores kunder.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet