Rengøring Hedehusene

Hos Grønskov Service i Hedehusene kan du få alle former for rengøringshjælp af den højeste kvalitet.

Du kan få hjælp til rengøring, både derhjemme og på arbejdet, hvor det er udført af vores meget dedikeret personale.


  Har du en travl hverdag? Vi er dit rengøringsfirma i Hedehusene

  Grønskov Service er den helt rette rengøringsfirma i Hedehusende for dig, hvis du har en meget travl hverdag, hvor det er svært at få tid til det hele.

  Rengøring er en vigtig del af en persons ugentlig rutine, og det er et punkt, du sparer tid på, hvis du hyrer et professionelt rengøringsfirma som os.

  Vi kan klare alle former for kvalitetsrengøring

  Vores rengøringsfirmas fokus er, at kundernes ønsker og behov bliver mødt. Vi sørger altid for kvalitetsstyring af vores arbejde, så det altid er udført præcist og professionelt.

  Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for daglig rengøring, hovedrengøring, privat- eller erhvervsrengøring. Derudover kan du sagtens også få et tilbud på en bestemt opgave, ud fra hvad du end ønsker.

  Du får hjælp af dedikeret medarbejdere

  Hos Grønskov Service finder du nogle af de dygtigste og kompetente medarbejdere, som er ivrige efter at hjælpe dig. Vores ansatte kan klare alt for dig, om det så gælder kontor-, erhverv- eller privat rengøring af dit hjem. Udover det kan vores medarbejdere også hjælpe med småopgaver, som f.eks. vinduespolering, bilpleje og haveservice. 

  Vi lytter skarpt til vores kunders behov, og laver et tilbud der passer til det, som de søger hjælp til. Vi kan sagtens også tilpasset servicen, hvis du ønsker at vi rengøre dit hjem flere gange om ugen, eller blot en enkelt gang hver uge. Vi kan hjælpe dig med rengøring i stuen, dit badeværelse, køkken, osv. Det er dig der styrer, hvor vi skal rengøre henne.

  Pris der matcher servicekvaliteten

  Priserne på markedet inden for rengøring er presset meget ned, da der er stor konkurrence i form af mange udbydere.

  Der er et stort sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket betyder at mange af de billigste rengøringsfirmaer er nødt til at gå på kompromis med deres kvalitet, kontrol og omhyggelighed.

  Vores kunder skal have god kvalitet

  Grønskov Service vil ikke være den billigste udbyder, da vi ikke vil være i stand til at give vores kunder en service af høj kvalitet. Prisen vil afhænge af, hvilken rengøringsaftale du laver med os.

  Hvis du blot søger hovedrengøring i dit hus, så bliver det noget billigere, end hvis du f.eks. også skulle bruge haveservice.

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Miljøvenlig rengøringsmidler

  Grønskov Service bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, der er varsomt over for både selve klimaet, men også dine ejendele.

  Vores medarbejdere er passionerede omkring, at du får den bedste rengøringsoplevelse, så du kommer hjem til et dejlig rent hjem.

  Få personlig rådgivning og vejledning om rengøring

  Vores rengøringsfirma har særligt fokus på, at kunderne bliver behandlet rigtigt. Vi bestræber os for, at du er helt tilfreds med vores service, og derfor er det også vigtigt for os, at vi har en god kommunikation med vores kunder. 

  Vi udfører derfor ikke kun professionel rengøringsarbejde, men vi giver også vores kunder råd, hvis de har brug for vejledning, rådgivning og svar på spørgsmål omkring rengøring.

  For vi er meget fleksible, punktlige og imødekommende over for vores kunders ønsker og behov.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet