Rengøring Tune

Få en certificeret rengøringshjælp til din virksomhed eller hjem, der tilbyder skræddersyet løsninger til dine rengøringsbehov.

Vi er et konkurrencedygtigt rengøringsfirma, hvor kommunikationen er nem og effektiv. Kontakt os i dag og få en renere og mere hygiejnisk arbejdsplads eller hjem!


  Brug for professionel rengøringshjælp i Tune?

  Hvis du har en meget travl hverdag, og har svært ved at finde tid til at gøre ordentlig rent derhjemme, så kan det være en god ide at overveje at få rengøringshjælp fra et professionelt rengøringsfirma i Tune. 

  Hos Grønskov Service har alle kunder en del forskellige behov og forventninger til rengøringsarbejdet. Derfor er vi altid klar med skræddersyede og fleksible løsninger, så det passer præcist til vores kunders behov for rengøring. Jo større kendskab vi har fået til vores kunder, desto nemmere og bedre bliver de forskellige løsninger, som vi kan tilbyde dem.

  Nem og effektiv kommunikation

  For at vi kan give vores kunder bedre løsninger, og dermed tilbyde dem den efterspurgte service, er kommunikationen med kunden yderst vigtig. Vi tilstræber os efter, at der skabes gode og stærke relationer til kunderne, så det bliver en nem og effektiv kommunikation.

  På den måde opstår der ikke misforståelser med hensyn til vores aftaler. På den måde er kunderne helt klar over, hvilken rengøringshjælp de får.

  Et målrettet og konkurrencedygtigt rengøringsfirma i Tune

  Grønskov Service er meget klar over, at det er vores kunder, som vi skal fokusere på. Derfor arbejder vi målrettet efter, at være både attraktiv og konkurrencedygtig til fordel for kunderne. Vi stiller store krav til os selv, og sørger for hele tiden at finde ting at forbedre internt i Grønskov Service.

  Vores team er altid opdateret med den nyeste viden og udvikling på de 3 fagområder, som vi er specialiseret i. På den måde kan vi løse hver opgave, både optimalt og til perfektion.

  Privat rengøringshjælp efter dine behov

  Det er ikke særlig vigtigt, hvor du præcist vil have udført rengøringen. Uanset om det er omkring Roskilde, Albertslund eller Lejre, så kan vi komme ud til dit private hjem eller arbejdsplads. Vi har altid den samme tilgang til jobbet, både til hvor vi skal gøre rent og hvor ofte vi skal komme forbi adressen. 

  Dine behov vil altid blive hørt af os, og vi kan tilpasse din skræddersyet løsning, hvis der er et ønske om mere eller mindre rengøring. Vores rengøringsservice kan klare alt fra stue, badeværelse, køkken eller andre rum i dit hjem. Det er dig, som bestemmer hvor vi skal gøre rent.

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Få et renere og bedre arbejdsmiljø

  Vores virksomhed er også meget erfaren og dygtig indenfor erhvervsrengøring. Det er meget vigtigt, at ens arbejdsplads er ren, og ikke fyldt med skidt og støv.

  Du kan få et langt bedre og sundere arbejdsmiljø, både for dig selv og dine medarbejdere. Udover det, så er det også en del mere behageligt at arbejde og holde møder i lokaler, som er rene og ordentlig pæne.

  Færre sygedage med et renere indeklima

  Ved at have en relativ beskidt arbejdsplads, er faktisk med til at give flere sygedage blandt de ansatte, fordi indeklimaet er så ringe. Hos os er det en garanti, at du får en professionel erhvervsrengøring, der giver dig og dine medarbejdere et langt sundere og bedre arbejdsmiljø.

  På længere sigt vil en erhvervsrengøring også påvirke arbejdseffektiviteten fordi, at der er færre på arbejdet som bliver syge.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet