Rengøring Vallensbæk

Få grundig rengøring i Vallensbæk med Grønskov Service som dit rengøringsfirma


  Altid fornuftige priser på rengøring i Vallensbæk

  Mangler dit hjem eller din virksomhed en grundig rengøring, så er du kommet til det rigtige sted. 

  Hos Grønskov Service står vi for rengøring i hele Vallensbæk. Det gælder uanset, om der er tale om privat- og erhvervsrengøring, 

  Vores vejledende rengøring pris ligger på 300 kr i timen. Her kan du læse mere om vores priser til private og erhverv. 

  Rengøring i Vallensbæk efterlader altid skinnende overflader

  Hos Grønskov Service tilbyder vi en bred vifte af rengøring i Vallensbæk. Hvis du giver os mulighed for at komme ud til dig og gøre rent, uanset om det er ude i din virksomheden eller hjemme i privaten, kan vi garantere dig, at vi efterlader dit hjem eller kontor skinnende. Vi har altid et stort fokus på at lytte til vores kunders ønsker og behov. Det gør vi for at tilpasse os på bedste vis i dine omgivelser, så vi kan udføre den bedste rengøring for dig.

  Kontakt os allerede i dag

  Vores værdier

  Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

  ★★★★★

  GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
  Maria Basler Jensen
  Platform.as

  ★★★★★

  Super god service

  Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
  Anders
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt gennemført

  Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
  Rasmus
  via Facebook

  ★★★★★

  Perfekt vinduespudsning

  Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
  Janni
  via Facebook

  Spar tid på rengøring, og få mere tid i hverdagen

  Hvis du mangler tid i hverdagen eller synes, at rengøringen er en krævende opgave, kan du overdrage denne opgave til Grønskov Service, og få mere tid til de mere interessante ting i livet.

  Vi er godt klar over, at det kan  være svært at have fremmede mennesker i sit hjem, og derfor lægger vi stor vægt på tillid og respekt, når vi udfører rengøring for private. Vores dygtige medarbejdere sørger for en grundig rengøring af din bolig, hvor der naturligvis tages hensyn til boligens indretning og inventar.

  Har din bolig brug for en effektiv og grundig rengøring? Så kontakt os allerede i dag på telefonnummeret eller via vores kontaktformular nedenfor. Hos Grønskov Service vil vi med glæde give dig mere tid til de ting i livet, der er vigtige for dig.

  Få en erhvervsrengøring af topkvalitet

  Indeklimaet på arbejdspladsen spiller en betydelig rolle, for medarbejdernes trivsel og produktivitet i løbet af arbejdsdagen. Hvis rengøringen ikke bliver udført ordentligt, kan det have en negativ indvirkning på medarbejderne. Hos Grønskov Service har vi mange års erfaring, inden for erhvervsrengøring, og kan derfor tilbyde effektiv rengøring til din virksomhed. Vi tilbyder tilpassede og skræddersyede rengøringsløsninger, til virksomheder i alle størrelser. Vores tilgang til rengøring er altid unik for den pågældende virksomhed, og tilpasses efter den enkeltes behov.

  Med Rengøring i Vallensbæk kommer dine behov altid først

  Rengøringen som vi tilbyder, er altid helt op til vores kunder. Hos Grønskov Service tilpasser vi vores rengøring efter dine behov, så hvis du som eksempel kun vil have professionel rengøring i badeværelset, stuen eller i køkkenet, eller hvis du gerne vil have rengøring i hele huset, gør vi det gerne.

  Det samme er tilfældet, når vi tilbyder rengøring hos virksomheder, her gør vi også vores bedste for at opfylde dine behov og krav.

  Med os som sit rengøringsfirma er det nemlig dig, der bestemmer, hvor vi skal gøre rent og hvor ofte vi skal komme.

  Miljøvenlige rengøringsmidler

  Med Grønskov Service som dit rengøringsfirma i Vallensbæk kan du være sikker på, at rengøringen bliver udført med de bedste og miljøvenlige produkter indenfor rengøringsbranchen.

  Vi kører løbende test/afprøvninger af nye produkter, så vi ved, hvilke der er de bedste og sundeste at gøre rent med. Dette gør vi for at opnå de bedste resultater for vores kunder, så vi med garanti kan efterlade dit hjem eller virksomhed skinnende.

  Giv os et kald og få et gratis tilbud på rengøring i Vallensbæk.

  Står du og mangler rengøringshjælp, og har du lyst til at høre mere om dine muligheder for rengøring i Vallensbæk? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 21 62 21 46 eller send en mail på kontakt@gronskovservice.dk. Vi har også en kontaktformular nederst på siden, du kan udfylde.

  Vores rengøring i Vallensbæk pris er altid konkurrencedygtig, som vil sige at alle kan være med. Vi har stor fokus på at overholde vores aftaler, når det kommer til både pris og arbejdstider. Og det mener vi!

  Du kan altid ringe eller maile til os og få et uforpligtende rengøring tilbud, eller hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig os klare din rengøring.

  Indhent et tilbud


   Bliv kontaktet