Rengøringsassistent søges

Har du passion for rengøring? Er du mødestabil, pligtopfyldende og er du indstillet på at gøre dit bedste hver dag? Så har du nu mulighed for at blive vores nye rengøringsassistent til vores rengøringsteam hos Grønskov Service.”

Lidt om Grønskov Service

Grønskov Service har mange års erfaring med rengøring. Vores service er typisk de opgaver, som svarer til de fleste privates og de fleste virksomheders behov.

Hos Grønskov Service er vi bestående af et team, grundige, pålidelige og pligtopfyldende kollegaer. Vi leverer altid en stabil og omhyggelig rengøringsservice, og tager på arbejde med det mål at give kunderne den bedste oplevelse indenfor rengøring.

De høje forventninger til vores arbejde, forpligter os!

For at være med i teamet forventer vi følgende af dig?

  • At du er detaljeorienteret og elsker at gøre rent.
  • At du er mødestabil og pligtopfyldende.
  • At du har sans for at se, hvor det trænger.
  • At du hurtigt sætter dig ind i opgaverne.
  • At du taler, læser og forstår dansk på højeste niveau.
  • At du har B-kørekort.

Vores kundebase sig typisk i Vestegnen, Roskilde, Køge og KBH nord.

Stillingen er på 20 – 37 timer om ugen, og lønnen vil blive aftalt efter kvalifikationer. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning og CV fra dig. Hvis du vil vide mere, så ring til Pelle Grønskov på tlf. 21 62 21 46.

Grønskov service - Indhent tilbud

Vores værdier

Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

★★★★★

GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
Maria Basler Jensen
Platform.as

★★★★★

Super god service

Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
Anders
via Facebook

★★★★★

Perfekt gennemført

Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
Rasmus
via Facebook

★★★★★

Perfekt vinduespudsning

Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
Janni
via Facebook

Indhent et tilbud


    Bliv kontaktet