Kontorrengøring Albertslund

Få en 360 graders kontorrengøring i Albertslund. Grønskov Serivce rengør både små kontorer til store domiciler


  Rengøring af Kontor i Albertslund​

  Alle ønsker at arbejde på et rent kontor og arbejdsplads. Det er de færreste, som kommer på arbejde og håber, at man ikke kan få en ren kaffekop, eller at frokosten fra i går stadig ligger på køkkenbordet eller cafeteriet.  

  Alligevel oplever 8 ud af 10, at kaffekopperne flyder rundt på kontoret, eller ikke er blevet lagt i opvaskemaskinen. Vi er alle mennesker, og vi har alle en travl hverdag. 

  Det kan derfor betyde, at ens kollegaer i ny og næ kan glemme at ligge sine brugte tallerkner, bestik og kaffekopper til vask. Hvis din arbejdsplads eller kontor oplever noget lignende, så kan du med fordel læse vores 3 grunde for, at vi skal være din samarbejdspartner.

  3 grunde til at vælge kontorrengøring hos Grønskov Service

  Grønskov service er kort sagt et rengøringsfirma, som kun tilbyder dansktalende rengøringspersonale. Kommunikation med dit rengøringspersonale er vigtigere end du står og tror. 

  Du er hos Grønskov Service garanteret for, at vores personale taler dansk på modersmålsniveau, hvilket er din garanti for en gnidningsfri kommunikation med personalet. 

  Læs gerne om vores 3 fordele i nedenstående tekstafsnit:

  Rengøring

  Du får en fast serviceassistent

  Rengøring er en tillidssag. Det er derfor du får en fast tilknyttet serviceassistent, der står for rengøring på dit kontor og arbejdsplads. Det har til fordel at sikre, at dit kontor får en optimal og ensartet rengøring. Dit kontor vil herefter altid fremstå rent og velduftende efter hvert besøg af Grønskov Service

  360 graders kontorrengøring

  Kontorrengøring i Albertslund og uanset, hvor dit kontor befinder sig, er et vigtigt håndværk. Det kræver overblik, dygtighed og en masse omhu. Med Grønskov Service som din samarbejdspartner kan du med ro i sindet holdet fyraften og lade os stå for alt rengøringen. Du vil næste dag komme tilbage til et rengjort kontor.

  Grønskov Service | Din samarbejdspartner

  Vælger du Grønskov Service til rengøring af dit kontor eller arbejdsplads, kan du med sikkerhed stole på, at vi vil være din samarbejdspartner. Et godt partnerskab skabes altid på tillid og respekt overfor hinanden. Vi vil altid lytte til dine behov og opfylde dem efter de bedste og højeste standarder.

  Kontorrengøring tilpasset jeres behov

  Hos Grønskov Service brænder vi efter, at kunden altid er i centrum. Det er et motto, vi som rengøringsfirma gør en dyd ud af at leve efter. Vores passion er rengøring, og vi sætter en ære i udførelsen af vores rengøringsarbejde.

  Er du derfor på udkig efter kontorrengøring i Albertslund, kan du og dine kollegaer roligt stole på, at vi altid har fokus på at levere et stykke arbejde i højeste kvalitet, helt ned til den mindste detalje.

  Du kan som vores kunde selv skræddersy og planlægge jeres rengøring, så den matcher kontoret og kollegaernes behov samt ønsker. 

  Er I på udkig efter en hovedrengøring efter et firmaevent, eller måske har I brug for en mindre rengøring flere gange om ugen. Så er du og dine kollegaer altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 21 62 21 46.


   Vores værdier

   Det forpligter at være målsat på at levere god kvalitet! Derfor har vi hos Grønskov service bl.a. følgende værdier med os hver dag!

   ★★★★★

   GrønskovService har siden 2016 slået for rengøringen af vores lokaler. Vi er yderst tilfredse med den kvalitet og service GrønskovService leverer. Et pligtopfyldende og fleksibelt firma som gerne udfører diverse tillægsopgaver.
   Maria Basler Jensen
   Platform.as

   ★★★★★

   Super god service

   Super god service og kvalitet i top. Jeg fik rengjort min bil indvendigt og udvendigt til UG. Der bliver kredset for detaljen. Endvidere bliver der omhyggeligt sørget for ikke at beskadige noget.
   Anders
   via Facebook

   ★★★★★

   Perfekt gennemført

   Har nu brugt Grønskov Service til at rengøre min bil par gange og alle gange er det perfekt gennemført! Vil give firmaet dobbelt stjerner hvis jeg kunne !
   Rasmus
   via Facebook

   ★★★★★

   Perfekt vinduespudsning

   Perfekt vinduespudsning og super hurtig 'udrykning' - mange tak for rigtig god service! 5 stjerner
   Janni
   via Facebook

   Kontorrengøring Albertslund | Fokus på miljøvenlige produkter

   Hos Grønskov Service arbejder vi hver dag på at give vores medarbejdere de bedste muligheder for at levere rengøring i topklasse. Vores medarbejdere er altid opdateret med de nyeste metoder indenfor miljøvenlig rengøring.

   Vi benytter os kun af de bedste produkter på markedet. Ønsker du derfor miljømærkning, kan du roligt regne med, at vi har en hel pakkeløsning til dette. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rengøringsplan på dit kontor. 

   Ring til os på telefonen 21 62 21 46 i dag og bestil kontorrengøring i Albertslund. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

   Kontorrengøring i Albertslund og lokalområdet

   Vi tilbyder alle vores services i og omkring disse områder:

   Indhent et tilbud


    Bliv kontaktet